Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébiital helyett lehet 100%-os...

Bébiital helyett lehet 100%-os gyümölcsleveket adni 5 hós babának?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyenre gondolsz? Sió és társai? Azokat inkább ne add, mert sok bennük a tartósítószer és az aroma...közük a valódi gyümölcshöz annyi, hogy lehet, hogy egymás mellett tárolták :((
2010. máj. 17. 16:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. máj. 17. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
A Kububan nincs tartósítószer,se más adalékanyag,csak gyümölcs.Szerintem azt adhatod, de kérdezd meg a védőnőt.
2010. máj. 17. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Igaz a kubu tartósitószer mentes, viszont tele van cukorral.Én nem adnék neki ilyeneket.Csak bébiitalt azt is higitva, de megissza a vizet akkor inkább azt.
2010. máj. 17. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Az is kerdes, hogy mire szanod adni? Etetesre, vagy itatasra?

Azert mondom, mert jobb, ha tudod, hogyha edes levek (akar bebiital, akar gyumile) kezded el itatni, akkor a baba raszokik es kb ez lesz neki az alap. Ezekben van szenhidrat. Ez csak azert nem jo, mert egesz nap erni fogja a fogat, ha ejszaka is iszik, akkor is, amitol szuvasodhat feleslegesen. Es felo, hogy meg ovodaskent sem lesz hajlando kevesbe izes dolgokat, esetleg vizet meginni, hiszen iztelen lesz szamara.

Epp emiatt en csecsemokorban forralt vizet itattam, amikor mar nem fogadta el, akkor jott az izsesitetlen tea. Csipkebogyo, babatea, stb. Cukor nelkul. A fiam masfel eves, de gyumilevet hetente max egyszer iszik, akkor nagyon megbecsuli, de a szomjat tovabbra is vizzel, vagy cukrozatlan gyumiteaval oltja.

2010. máj. 17. 19:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne adj Neki (sió és társai). Nekem van kis gyümölcscentrifugám, azzal szoktam az almából almalevet csinálni. Átszűröm és kicsit felhigítom forralt vízzel.

Vagy nestlé babaitalt veszek, abban nincs cukor.

Szerintem dobozos 100%-os gyümilevet majd 10 hónap körül kezdj el adni. De kérdezd meg a védőnőt mit ajánl.

Minden jót! 7 hónapos baba anyukája

2010. máj. 17. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:
IGEN!!!! AZ A LEGJOBB,MERT NEM TARTALMAZ CSAK GYÜMI CUKROT,ÉS NEM TARTÓSÍTOTT!!!!!!!!!!! AZ ÉN LÁNYOM IS EZT ISSZA. 7 HÓS ANYUKA
2010. máj. 17. 21:25
 8/10 anonim ***** válasza:
JA,ÉS 5 HETES KORA ÓTA VÉGIG ALUSSZA AZ ÉJSZAKÁKAT ÉS CSAK TISZTÁN ANYATEJES VOLT!!!!!!! éS EGYÉBKÉNT SEM ADUNK ENNI GYÜMI LEVET,HANEM CSAK INNI!!!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 17. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:
énis gyümölcscentrifugán csinálok neki levelet max vízzel higitom, ez biztos hogy tartósítószer mentes, és nem ártasz vele. szerintem ez a legjobb.
2010. máj. 17. 22:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. máj. 18. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!