Használnak a kisgyermekes anyukák retikült a pelenkázótáska mellett?
Nekem nincs pelenkázótáskám, mert, ha vendégségbe megyünk, nem kell a babát fél óráig keneszelni.
Otthon sem kenegetem, mert nem szokott piros lenni a feneke.
Én fogok egy szép szatyrot, ilyen Micimackós ajándékos erős szatyorra gondolok, beledobálom induláskor ami kell, 2 db pelus, popsitörlő, egy textil-pelus, bébikaja, ital a babának + beleteszem az én dolgaimat pl. pénztárca, kulcs.
Szerintem nagyon vicces amikor úgy megy át valaki a nagyikhoz, hogy hozza magával az egész babakozmetikát.
Mondjuk attól is függ, ki milyen messze lakik, mert nálunk 5 utcára lakik mind a két nagymami. Nagypapival meg egy udvaron. :)
Nekem van pelenkázótáskám, van még egy erre befogott hátizsákom is, ha kenguruval megyek, és nincs retikülöm. Ill. itt lóg a fogason és néha megsimogatom! :)
Babakocsihoz felesleges, kengurunál meg kell a kezem. Az irataim, a kulcsom, a telefonom és a pénztárcám az, amit beleteszek.
Ja és az én babám kicsi még, váltás ruha is mindig van a táskában, meg plusz zokni, melegebb ruha, ha hidegre fordulna az idő hazainduláskor.
sziasztok! nálunk külön tatyója van a fiamnak és nekem, mivel ha pl. a nagyihoz megy, visszük a szükséges cuccait (kaja, pia, ruci, pelus).
korábban volt, hogy én is bepakoltam a cuccom a táskájába, de aztán valamit mindig benne felejtettem, ami kellett volna amikor nélküle intéztem valamit.
úgyhogy nálunk van retikül és cuccos tatyó is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!