Mennyi játéka van a gyerköcödnek/gyerkőcöknek?
Figyelt kérdés
Az én lányom 10 hónapos és van 2 nagyobb tárolódobozzal meg 1 felakasztható tárolóval, meg pár könyv! Atz veszem észre rajta már mindet kiismerte és nem köti le! Ha egy pár napig eldugok néhányat akkor mikor előveszem jobban elvan vele de akkor sem sokáig! Mennyi játékra van ennyi idősen szükségük?2013. febr. 14. 16:02
1/8 anonim válasza:
Én a fiam ennyi idős korában csináltam 3 dobozt, hasonló tartalommal.
Egyik a anygszobában volt, a másik az övében, a harmadikat eltettem.
Hetente forgattam őket, így két hétig szem előtt volt egy doboz, egy hétig nem.
Remekül bevált hónapokig a módszer, egy hét után mindig újként örült a játékoknak.
2/8 anonim válasza:
1-es válaszoló, ez szuper ötlet! Nekünk rengeteg játékunk van, mert örökölte az unokatestvérektől, de már nem köti le igazán egyik sem, a mesekönyveket leszámítva! Ezt a módszert ki fogom próbálni! :D
3/8 A kérdező kommentje:
Én is kipróbálom! Köszi!:)
2013. febr. 14. 16:12
4/8 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet, nekünk is így csinálta egy ismerősünk, csak ő havonta cserélte. Fele felkerült a padlásra és havonta cserélgették és mindig újként kezelték a gyerekek :) Persze a kedvenc alvás játékok lent maradtak mindig.
5/8 anonim válasza:
Mindig korának megfelelő jàtékai voltak, amikkel játszott, lekötötték.
A plüssökkel sosem játszott, ha azt kapott, adtam is el.
Ennyi idősen már a csörgöt sem érdekelték!
10-18 hónaposan ezekkel játszott
Tanuló asztal
Golyó pálya
Ezeken kívül a kos kemény laporellos állatos könyveket nézegette.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát nagyon jók ezek a játékok de sajna nekem ilyenekre nincs pénzem!:(
2013. febr. 14. 16:25
7/8 anonim válasza:
Használtan vettem mindet teszvesz, vaterán fél/ harmad áron!
Az volt a tapasztalat, legyen 5-6 nagy játéka, mint 20 kicsi amivel semmit nem tud kezdeni.
8/8 anonim válasza:
Nekünk 1 tárolódoboznyi, mondjuk nagy, sok könyv+ a kiságyában vannak játékok! Én is ezt vettem észre amit írtál, hogy cserélgetnem kell/eldugni, mert nem köti le! Mi használtan vesszük, pont ezért, mert valami nem is tetszett neki egyáltalán...Vatera tökéletes erre!Illetve amit észrevettem, hogy a sima háztartási dolgok kezdték érdekelni, kiürült palackok, fakanál, műanyag edény, ilyesmik...ezeket is odaadom mostanában, jobban el van velük, mint a méregdrága játékokkal! És itthon sok minden van, minden nap tudok valami újjal is szolgálni...Szerintem a lényeg nem a mennyiségen van, hanem, a minőségen, hogy a korának megfelelő ingerek érjék, ami fejleszti!Az ő esetében viszont még szinte minden érdekes:)Vond be őt a teregetésbe, főzésbe, takarításba, egyből nem fog unatkozni:) Az én babám a portörlőt is kergeti pl.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!