Tápszeres babák anyukái, akik csapvizet forralnak mert nincs külön pénzük babavízre, ti hogyan forraltok?
Figyelt kérdés
mert én megcsináltam legalább 5 percig forraltam de látom benne a vízkövet,apró fehér szemcsék úszkálnak benn még akkor is ha lehűtöm.így is nekiadhatom tápszerrel? vagy ti hogy csináljátok?2013. febr. 14. 10:46
11/13 anonim válasza:
Kicsit "milyenanyaazilyenakimégbabavizetsemvesz" jellegű kérdés. A mi korosztályunk is felnőtt forralt csapvízen. Egyébként, ha babavizet nem akarsz venni, a legolcsóbb ásványvíz is megfelel (50ft/1,5L), minél kevesebb benne az ásványi anyag tartalom, annál jobb. De ezt is forralni kell, bármelyik fent említett módon. A csapvíznél talán jobb.
12/13 A kérdező kommentje:
nálunk a víz alapból kemény és hiába ecetezem vagy citromsavazom ki előtte az edényt akkor is előjön a vízkő magából a vízből. vízforralónk sajna az nincs.én is inkább afelé hajlanék,hogy régen is felnőttek a gyerekek,miért nem jó a régi módszer már a mai világban? meg aztán "luxuskiadás" ez már nekünk.jó lett volna ha nem értitek félre a kérdésemet.akkor ne parázzak attól ha vizköves vizet adok a bébimnek?
2013. febr. 14. 16:03
13/13 anonim válasza:
Kb 2000 forintból már tudsz forralót venni, és akkor a vízkő fennakad a szűrőjén. De ha nagyobb lesz és a hideg csapvizet issza, ugyanaz az összetétel, csak nem csapódik ki belőle olyan hamar :). no para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!