Baj, ha tápszeres kislányom 2 naponta kakil csak?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 09:15
1/1 csi_csi27 válasza:
szia.elméletileg nem baj. azt nem irtad milyen tápszert esztek. lehet azzal van a gond. meg hogy erőlködik e a baba mert szeretne kakilni. kislányom most 7 hetes. nem volt széklete meg csak erőlködött nyöszörgött mikor kakilni akart. lázmérővel segítettem rajta. doktornő azt mondta nem baj. az sem ha csak két naponta van kaki. csak kúpozni nem szabad mert ahhoz hozzászokik. de engem idegesített a dolog ezért kértem másik tápszert. most a lactogen harmonyt esszük van rendesen kaki minden nap, még ha kicsi is. de egyébként cukros kamillateával segíthetsz rajta de csak 3-4 napig lehet neki adni. aztán váltani kell. remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!