Tesztek félre valamennyit havi szinten a babátoknak/gyerekeiteknek?
A lányomnak van ösztöndíj program lekötése, azt hiszem 20ezer havonta megy rá, amit később iskola díjra lehet költeni... Van nekünk is életbiztosítás, ami neki lesz (12ezer), és van még 1 neki, ami most pontosan nem tudom, h milyen lekötés, az a páromról megy (20ezer)...
Láttam az egyik válaszoló írta, h 18-20év múlva semmit sem ér!
Már ne is haragudj, de még mindig jobb mint a semmi! Ha megtehetem, nyilván elkezdek neki félretenni! És mivel megtehetjük még lakást is fogunk neki venni idővel, mert gondolok a gyerekem jövőjére! És most ezzel nem azokat szerettem volna megbánta, aki nem teheti meg, hanem csak felvilágosítást szeretnék adni, annak, aki írta, h nincs értelme! Ha 5 ezret is félreteszel, is van értelme!!!!!!!!! A legjobbat akarom a gyerekemnek, úgy ahogy szerintem mindenki! Én így, te úgy! Nem elkényeztetni akarom, vagy ilyesmi, hanem meglapozni a jövőjét! Ehhez intelligencia kell, nem pesszimizmus...
Havi 12.000 Ft-ot fizettünk. Aztán mivel az az apja nevén volt (még születése előtt nyitottuk, megtakarítási számla), miután elköltözött, közölte, hogy az a pénz az övé, a gyerekre meg fizessek másikat, ha akarok. (Korrekt.)
Így most apukám segít be, havi 15.000 Ft megy egy megtakarítási számlára. Ez az én nevemen van, apukám ad bele 10.000 Ft-ot, én pedig kipótolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!