Napi szinten is kell hízni a babának? 4hetes! Csak azért mert eddig mindig amikor mértem mindig hizott valamennyit! Hétfő óta szinte semmit! Eddigi hízás elég szerintetek? 3900g született 3710g jöttünk haza és most 4440g.
Szerintem elég ennyi hízás.
4 hetes volt tegnap a kislányom, a doktornő szerint jó sokat hízott. 49 cm-rel és 3320 g-mal született, 3240 grammal engedték haza. Tegnap mérték: 53 cm és 3970 gramm. Azt mondták, az ideális hízás az első hónapban fél kg, de mivel anyatejes, belefér ez is.
Bőven jó!
Engem lecseszett a gyerekdoki, minek méregetem, csak beparáztatom magam. Állítása szerint elég havonta egyszer, a gondozóban ellenőrizni a súlyát. Ha van elég kakis-pisis pelus, jókedvű és élénk a baba, akkor tutira nincs gond! :)
ne mérd olyan gyakran! napi méréssel csak magadat stresszeled fölöslegesen!
heti vayg havi mérés bőven elég!
heti min.80at, ideális 120at illik hízniuk. tehát havi min.320, ideális 500g.
a legkisebb súlytól kell számolni, tehát babád 4 hét alatt 730at hízott. az tökéletes! picit többet is hízott eddig, tehát nem probléma, ha lassít.
(ha a havi átlag is 500 fölött lesz, akkor ne izgulj, ne is mérd gyakran.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!