Mennyit hízott fiú babátok az első két hónapban?
Mekkora súllyal született? Az én kisfiam szerdán volt hét hetes..
Nekem az első négy hétben 90 dkg-ot hízott, most az elmúlt három hétben egy kilót. Nem sok ez nagyon?
Félre értés ne essék, nem dicsekvés, pont az ellenkezője. Kicsit soknak tartom.. Szopik,bár nem elég a tejem, kell tápszer pótlás is neki,de csak kétszer egy nap. Este,éjszaka szopi van, meg napközben is többször. Nekem ez a hízás olyan sok..Két és fél órát bír ki max két evés között, többször eszik keveset. A védőnőmmel nem beszéltem két hete, így nem kérdeztem tőle,nem sok-e ez. Szerintetek? Olyan fura,de én majdnem aggódom már ez miatt. Mi lesz még 17-éig? Akkor megyünk a két hós mérésre. Nem hasfájós egyébként,csak hízik.
Van-e/volt-e esetleg ezzel még így valaki? A védőnő/doki mit szólt rá? Köszönöm,ha írtok véleményt, választ.
Egy anyuka..
Szia!
4200-al született, első két hónapban 3 kilót hízott, 2 hónaposan volt 7 kiló.
Az én fiam 4430gr született és pont 1-1 kg hízott az első két hónapban.Viszont utána szépen lelassult és 1 évesen már tök átlagos méretű lett.
Barátnőm fia 4130gr született és 1.70-eket hízott,fél évesen volt 10 kiló.Csak anyatej:-))Most elmúlt 1 éves és miota mozog(jön-megy)azóta nem hízott és még mindig"csak"12 kg.
Szóval nem kell izgulni,minden gyerek más és ha nem tömöd hanem Ő kéri a kaját akkor pont annyit fog enni amennyi kell neki:-))
ha szerinted sokat hízik, akkor nem lehet, hogy a tejed is elég lenne neki?
fiam 3700-tel született
1 hósan 4220
2 hósan 5190
3 hósan 5880
4 hósan 6560
5 hósan 7120
szóval szépen hízik, csak anyatejes, de képes volt úgy reklamálni, mintha éhes lenne, de csak unatkozott. most, hogy már forgolódik, játszik, nem reklamál evések között.
Azért adom a tápszert,mert van,hogy csak 70-90 grammot szopik a két mellből egy evésre. Az meg kevés neki. Most evett fél 2-kor 70-et, de nem bírt elaludni, éhes volt. Fél 3-kor kapott tápszert, 130-at meg is evett. Ennyivel jóllakott,de ennyi meg nincs a cicikben:-( Ha csak ciciztetem, óránként lehetne szoptatni a kevés tej miatt. Azt meg nem tudom betartani,mert van még két másik gyerkőcöm is..
Köszi mindenki válaszát, mennek a zöld mancsok is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!