Ha az első pár hónapban csak a babámra koncentrálok, akkor tényleg "örökre eltemetem magam"?
3 hónapos a lányom, de még nem vágyok másra, csak vele lenni. Kozmetikus, fodrász, torna, mozizás, vásárolgatás - egyszerűen nem kérek belőle. (itthon szőrtelenítek, a hajam még vállalható, szerencsére nincs rajtam sok plusz kiló)
A férjemmel együtt vagyunk, kettesben is heti 1x pár órát, erre vágyok is, de ez nekem elég.
Tényleg igaz, hogy ha most így érzek akkor majd később nem fogok tudni visszarázódni? Mikor kellene azt éreznem, hogy jó lenne kimozdulni, a babám nélkül lenni többet?
Amikor eleged lesz, azt észre veszed, pláne mikor beindul majd a kicsid:D
Amíg nem teher, és nem csak megjátszás magad előtt is, addig nem okoz problémát, pláne, hogy szervezel programot kettesben a férjeddel(azért arra figyelj, hogy neki elég e- nagy hiba én is belesétáltam az elején)
A lányommal szoktam sétálni minden nap, voltunk már rokonoknál is, sőt, múlt héten a munkahelyemen is.
Én is úgy gondolom, hogy ez az időszak el fog múlni, amíg meg tart addig ki kell élvezni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!