Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nezzetek meg ha kivancsiak...

Nezzetek meg ha kivancsiak vagytok ra?! :-)

Figyelt kérdés
[link]
2009. szept. 6. 20:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszonom:)Nagyon edessek vagytok!Utolso is :) szurkolok nektek,nincs szebb dolog egy picibabanak ebben az eletben!
2009. szept. 7. 07:23
 12/14 anonim ***** válasza:
22%
Én a kérdésre válaszoltam, nem, nem vagyok kíváncsi rá. Mert ez nem az az oldal, ahol a gyerekeinket reklámozzuk. Irigy vagyok?! Miért? Nekem is van egy másfél éves kislányom, hosszú göndör haja van, kék szemű, az utcán vadidegen emberek is megállítanak bennünket, hogy ennyire szép gyereket még nem is láttak. Mégsem teszem fel ide, pedig szerintem sokkal szebb, mint a tied. MERT EZ AZ OLDAL NEM ERRŐL SZÓL!
2009. szept. 7. 13:34
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Kiváncsi voltam és tetszet is nagyon!!!!!! Nincs olyan sok video fenn hogy megunja az ember!!! Sok hülye kérdésekből meg van elég, amit 1000-szer megkérdeznek, én azokon siklok el ti meg ezen kellett volna,nem a kérdezőt megbántani!!
2009. szept. 7. 15:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Tudod mit othon ordibald ki magad.Hogy en hol mutogatom ahhoz semmi kozod.A lanyod akarmilyen az en fiam a legszebb a vilagon.Mindenkinek a sajatja a legszebb.Igaz engem sem erdekel a te gyereked videoja,ne is tedd am fel.Szanalmas vagy hogy nincs jobb dolgod mit ilyenbe is belekotni.Igenis irigy van.De tudod mit nem sulyedek le...
2009. szept. 7. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!