Felelőtlenség nem használni légzésfigyelőt?
Egy szobás lakásban laktunk még, amikor megszületett a fiam. Nem vettünk figyelőt, a kiságy oda volt tolva az ágyunk mellé, az én oldalamra. Nem hiányzott a kütyü.
A kislányomnál ugyanúgy nem akartunk venni, de betegnek született sajnos, így muszáj volt. Két alkalom volt, hogy majdnem megvolt a baj, mindkétszer hamarabb reagáltam, mint a légzésfigyelő. Így lényegében csak akkor riasztott, ha elfelejtettem lekapcsolni, mielőtt kivettem a kicsit az ágyból.
Hogy mi történt?
A babám a több, kiadós böfi után is felbukta a tejet, orrán-száján jött, majd a problémája miatt megrekedt a légcsövében. Nem kapott levegőt, én bepánikoltam. Betúrtam a szájába, a hátát paskoltam, még rövid ideig fejre is fordítottam, de ami igazán használt, az az orrszívó. Nem is tudom hogyan jutott az eszembe. Az egész nem tartott a egy percnél tovább, de akkor nagyon hosszú időnek tűnt. Először a párom is otthon volt, másodszorra egyedül éltem át.
A kislánynak semmi baja, időközben a betegségét is letudta, makk egészséges.
Kedves kérdező!20:50-esvagyok
Merre laktok???Írnálprivit!Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!