Van itt olyan anyuka aki 3 hónapos babájával kóstoltatott gyümölcs bébiételt?
A lepontozásokat soha nem értem...ez az oldal alapvetően vélemények, tapasztalatok közlésére való. Mivel mindannyian különbözünk, illene tiszteletbe tartani a másikat.
Szerintem mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogyan neki megfelelő, az ő felelőssége. Én úgy döntöttem, hogy csak anyatejet adok neki (ha tudok) 6 hónapos koráig, de totál nem ítélem el, ha más máshogyan csinálja. :) Amit gáznak tartok, ha valaki fújja a dohányfüstöt a picire, vagy piál, vagy mindennaposak az ordenáré cirkuszok otthon...sajnos mindegyikre láttam már példát.
(11-es hozzászóló voltam)
Én sem értem a lepontozókat, ráadásul mindenki azt csinál, amit akar, de én nem fogok kóstoltatni hamarabb, mint az ajánlások, mert az allergia nem most jön ki a babán, hanem majd felnőttként fog szenvedni vele, aztán majd mindenki csodálkozik majd, vajon mitől?!
Lehet lepontozni, akinek ez az öröme :))
Nem, mert szerintem sem érett még a bélrendszere, van némi élettani ismeret a hátam mögött és 20 éve nem ismerték az allergia hátterét, nem is volt jellemző.....
7 hónapos a fiam, anyatejes, délelőtt eszik 1/3 gyümölcsöt, más nem kell neki. 7 hónaposan szinte kizárólag anyatejesen 8200 gramm és 71 cm, ezt csak azért írom, hogy anyatejjel is fejlődik szépen és 1 éves korig az ajánlások is azt mondják, hogy 70% anyatej vagy tápszer legyen a fő táplálék.
3 és fél hónapos volt a tápszeres fiam, amikor ORVOSI javaslatra megkezdem a hozzátáplálást, mert hiába váltottunk tápszer, nem kakilt.
De sok nagyon okos, nyilván orvosi diplomával rendelkező anyukának ez is felfoghatatlan!
Én pl többek között azért veszem ezt komolyan, mert én egy csomó mindenre allergiás lettem, valószínűleg a túl korai hozzátáplálás miatt.
Mivel tápszeres a babám, 4 hónaposan megpróbáltuk elkezdeni a hozzátáplálást, de nem nagyon tetszett neki, nem evett szívesen semmit a tápszeren kívül, és a hasa is fájt tőle, így inkább nem erőltettem, és vártam. 5 és fél hónaposan próbáltam újra, ekkor már elfogadta a bébiételt, és az emésztése is rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!