A gyümölcs nem vált ki egy étkezést?
Figyelt kérdés
Fiam lassan 6 hónapos reggel tápszert kap, tízóraira gyümit kekszel, ebédre főzelék, uzsi tejpép vacsi táp.
A védőnő szerint a gyümölcs nem vált ki egy étkezést, azt két etetés között kellene ennie.
160-170g gyümit eszik kekszel.
Ahogy olvasgattam itt a GYK-en mindenki úgy csinlja mint én, akkor hogy van ez?
2013. febr. 9. 10:55
1/10 anonim válasza:
De, nálunk is kivált a gyümölcs egy étkezést. Eszembe sem jutott plusz egy étkezést beiktatni a gyümölcs kedvéért. Jól csinálod.
2/10 anonim válasza:
Nekünk is kivált 1 étkezést.Tízóraira kap gyümölcsöt,utána másfél két óra múlva adok neki főzeléket,hússal!
3/10 anonim válasza:
de kivált, ha kekszet adsz hozzá.
az alma után a kisfiam fél óra mulva megint enni kér, de a banántól jóllakik, szóval gyümölcse válogatja :)
4/10 anonim válasza:
Ha úgy vesszük a reggeli, ebéd, vacsora az étkezés és közte adod a gyümölcsöt, tízóraira. Szerintem így teljesen jó. Mit mondott mit kéne adnod tízóraira gyümölcs helyett 6 hónaposnak?
5/10 anonim válasza:
Én is ugyanígy csináltam mint te, gondolj bele, ha még a tízórai gyümölcs után adnál neki tápszert, nagyon jól lakna szerintem, túl későn ebédelne. Maradj annál, ahogy eddig csináltad. 7 hónaposan kiegészítheted neki mondjuk natur joghurttal.
6/10 A kérdező kommentje:
Tápszert kéne szerinte, a gyümit csak étkezések között nassolni úgymond.. De szerintem is hülyeség..
2013. febr. 9. 11:04
7/10 anonim válasza:
Az én védőnőm is ugyanezt mondta, de a kislányomat nem tudom ennyiszer megtömni. Így nálunk is kiváltott a gyümölcs egy tápszeres étkezést.
8/10 anonim válasza:
Az én fiam kb 80-100g gyümit eszik és ő sem fogadja el utána a tápit.Kb 2-3 óra múlva éhezik meg.Nem is erőltetem neki.
9/10 anonim válasza:
Én is így csinálom, ahogy te. kivéve az uzsit, arra is tápszert kap. Szerintem teljesen jól csinálod és ha ez nálatok működik, akkor ne változtass rajta!
10/10 anonim válasza:
Az én védőnőm is ezt mondta, hogy ne váltsak ki étkezést gyümölcsre, mert az nem rendes étkezésnek felel meg, és, hogy így nem fog hízni rendesen, ha kiváltom. Én nem váltottam ki, de így sem hízik rendesen, pedig sokat eszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!