Milyen lázcsillapítót tudtok ami nem vényköteles?
Figyelt kérdés
2hónapos baba2013. febr. 12. 15:39
2/9 anonim válasza:
Nem akarok beledumálni, de ha egy 2 hós baba lázas, akkor nem inkább orvoshoz kéne vinni? Még nagyon pici, nagyon hamar kerülhetnek kritikus állapotba láz, fertőzés, kiszáradás következtében. Azzal a recept kérdés is megoldódna...
3/9 anonim válasza:
Hát én is inkább orvoshoz vinném,hacsak nem oltástól lázas...
Nagyon pici még,bármi lehet
4/9 A kérdező kommentje:
Oltástól lázas
2013. febr. 12. 16:05
5/9 anonim válasza:
Hát elvileg az újszülött receptcsomagban elvileg kapnod kellett a dokitól lázcsillapító kúphoz receptet...
Egyébként mennyit mértél neki (popsiban, fél fokot levonva)?
6/9 anonim válasza:
Elvileg a Germicid c-t adják recept nélkül is.Ha lázas,akko orvos !!! De Panadolt is kaphat szerintem,ha 6kg felett van...
7/9 anonim válasza:
2 hónaposan azt adtam, amit az orvos receptre felírt születésekor.
8/9 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy a germicid is vényköteles.
Ennyi idősnek biztos nem adnék mást. Egyébként célszerű az oltás után, és este lefekvés előtt is adni egy kúpot megelőzésképpen. Ha szükséges, akkor másnap reggel is.
9/9 anonim válasza:
Ha lazas a gyerek, akkor elobb kapjon otthon lazcsillapitot, es csak ugy induljanak orvoshoz. Gondolj bele, lehet, hogy orakig nem jutsz be a rendelobe, ezalatt a laz magatol csak feljebb mennne, akar lazgorcs is kialakulhat, de ha adsz egy kupot akkor az mar megkezdi a homerseklet csokkenteset, az oros meg ell fogja hinni, hogy lazas volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!