Vettem inhalátort és használható salvus vízzel?
Igen, használhatod!
Én sima sós vizet szoktam bele tenni, nem tudom a Salvusban mennyi a só.
A gyógyszertári sós víz biztos hogy jó.
Nem! Nekünk 2 orvos is mondta, hogy nem szabad. Ugyanis a salvus vízben lehetnek baktériumok, vírusok, es ezáltal a gyermek nagyon melyre szivhatja őket! Pl tüdejébe, hörgőkbe...
Nekünk a salvus vízzel csak a parologtatast ajánlottak!
Én fül-orr gégésznél kérdeztem rá a salvus vízre, hogy lehet e mert azt hallottam hogy nem steril, ezért nem mindenhol ajánlják, de azt mondta, hogy teljesen jó a salvus, az használ a legtöbbeknek, nincs ok aggodalomra.
Én azt használom a gyerekeimnél inhalátorba, ugyanaz a gondunk mint nektek, vagyis az egyik fiamnak, de a többi gyereknél is használom. Ha csak köhögni kezdenek, akkor napi egyszer, ha betegek, 2x 3x naponta, általában 5 percig, vagy teljes 5 ml-t. A kórházban is percre megy, ott 5 percig szokták neki. Jobbulást a kicsinek!
3-as vagyok, mi kikeverjük.
1 liter forró vízbe kell tenni 9g sót. Így a legolcsóbb. :o)
(Egy ilyen adagnak a felét ki is szoktam önteni, de a pontos kimérés miatt ennyit csinálok)
A gyógyszertárban is így csinálják.
Ez kompresszoros gép ugye?
Mennyire hangos ez a fajta? Nem félnek tőle a gyerekek? Az Én lányom még csak 11 hós, ezért kérdezem.
Lehet, hogy Nekünk békésebb volna egy ultrahangos kivitel?
De amiket mindenhol ajánlanak, azok kompresszorosak. Áááá, kiigazodni lehetetlen:(
Segítenétek Nekünk ebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!