Ha csak náthás-folyik az orra-nem lázas nem köhög, akkor is elviszitek az orvoshoz a gyereket? 1,5 éves.
Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 12:29
1/3 anonim válasza:
szia!Én el szoktam hogy hallgasa meg, de mindig ugyanazt adom neki gyógyszerekből, ha kell. De volt hogy náthás volt,elvittem és a torokgyuszija is volt. Szerintem vidd el, bár nem tudom mi a normális.
2/3 anonim válasza:
Na, én nagy vagányan azt gondoltam, hogy ne tömjék gyógyszerrel a gyereket, én nem viszem el. Meg úgyis szopik, az jó, állítólag. Na, 5 hetesen összeszedett egy náthát, hiába szívtam az orrát, az intenzíven kötöttünk ki 2 nap múlva légzésfigyelőn. Azóta én mindig elviszem a gyereket, nézze meg a doki. Van, amikor csak kalciumot meg orrcseppet ír fel. Nem minden orvos ad egyből antibiotikumot, szerintem ha jó az orvos, érdemes megnézetni vele a kicsit.
3/3 anonim válasza:
Nem kell azonnal rohanni,de jobb,ha látja,mert velünk is volt,hogy azt gondoltam csak nátha,mert mást nem láttam rajta,de anyukám addig piszkált,míg elvittem.Kezdődő középfülgyulladása volt,ami egy-két nap múlva már tombolt volna.Így még idejében el lett csípve,de estére így is belázasodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!