Milyen autósülést érdemes venni?
Nekünk az első gyerkőcnél babahordó volt a 0-13-as kategóriás, de 9 hónaposan le kellett cserélni, mert nem fért el a hordozóban.
A másodiknak, már 0-18-as ülést vettünk, okulva az elsőből, míg nagyon pici volt, az első gyerkőcről megmaradt hordozót használtuk, de hamar átkerült az ülésbe, ami sokkal jobbnak bizonyult a hordozónál.
Nem tudom, hogy a hordozós korszakon már túl vagytok-e, de ha még nem, először mindenképpen azt vennék (0-13-ast).
Legalábbis én nem tudtam volna elképzelni nélküle pl. a bevásárlást, mert az autósülést ugye nem tudod betenni a bevásárló kocsiba. Sokszor el is aludt út közben, és ha kiszálltunk vásárolni, csak átemeltük a hordozóval a bevásárló kocsiba, és aludt tovább. Nekünk egész sokáig belefért ahhoz képest, hogy nem egy kicsi méretű baba volt, de biztos azért, mert novemberben született, így még egész nyáron belefért, mert nem kellett nagyon beöltöztetni.
Másrészt mi is vettünk egy 0-18-as ülést, amit ugye fordítva kéne bekötni (menetiránynak háttal), de a hátsó biztonsági övünk rövidnek bizonyult ehhez, így nem is tudtuk csak szemben bekötni benne (úgyhogy még egy ideig tovább használtuk a hordozót az ülés helyett). Mondjuk ez már a mi hülyeségünk volt, hogy úgy rendeltem, hogy nem próbáltuk ki, de bennem fel sem merült ilyen, hogy rövid lehet az öv, azt gondoltam, hogy ez szabvány.
Most pedig egy 0-18 kg-os ülésünk van, és szintén ott tartunk, hogy beöltözve alig tudom becsatolni az övet, pedig csak 11,5 kg, és maximumra ki van engedve az öv.
Szóval szerintem a hordozót semmiképpen ne hagyjátok ki.
oké
köszi!akkor tudnál olyat írni ami megbízható!sajnos nincs rá sok pénzünk de akkor majd valahogy még spórolok rá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!