Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen autósülést érdemes...

Milyen autósülést érdemes venni? Márka?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:

BeSafe.

A másik nálam a Römer volt még, de a BeSafe nyert! Többen ajánlották!

2011. jún. 11. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Újat, boltban.

Ma hivatalos helyen csak olyat kapsz, amik átmentek a törésteszteken. Elfogulatlan töréstesztet, ami mindenre kiterjedően az összes itt forgalmazott ülést validáltan letesztelte volna, nem fogsz találni...

Amúgy meg mindenki a sajátját ajánlja. Azt hallgasd inkább meg, hogy milyet NE!!!

Azaz ha vkinek negatív tapasztalata volt.

2011. jún. 11. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
En a cybexet reszesitem elonyben, bar van egy romer is. De ar/ertek aranyban a cybex jobb.
2011. jún. 11. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
BeSafe.
2011. jún. 11. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is a besafe jött be.
2011. jún. 11. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:

A márka gyakorlatilag mindegy, mert pl. a 70.000 Ft-os Maxi Cosi Tobi szinte ugyanolyan értékelést kapott, mint a kevesebb, mint a fele annyiba kerülő Nania.

Úgyhogy gyakorlatilag a márkát fizeted meg.

Itt találod meg az ADAC-teszteket, amik elvileg függetlenek:

[link]

Szerintem nem kell feltétlenül a legjobb eredményt elért ülést venni, mert a közepesig szerintem még elfogadható, annál rosszabb eredményűt nem vennék.

Amúgy mi végül a Nania Cosmo SP-t vettük meg, azelőtt a hordozónk Peg Perego Primo Viaggio Tri-Fix volt, babakocsival vettük (használtan).

2011. jún. 11. 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:
2011. jún. 11. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!