Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám most lesz 7 hónapos még...

Babám most lesz 7 hónapos még nem ül és még nincs kint a fogacskája ez normális így? Persze segítséggel már ücsörög . Védőnő, orvos szerint normális a fejlődése. Nem akarom siettetni, de van aki azt mondja már ülni, mászni kellene.

Figyelt kérdés
7hónapos
2013. febr. 10. 23:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek amiket leírtál 9 hónapos körül kell tudnia, az se baj ha később. Az én fiam 7 hónapos, de nagyon makacs. Pár napja mászik, felül magától és fel is áll, ha valami alacsonyabb dologba tud kapaszkodni. Ti se vagytok lemaradva szerintem. Nem minden gyerek egyforma és ez így jó!
2013. febr. 11. 08:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ne aggódj! Lányom 10 hónapos. 8 és fél hónaposan ült fel, 9 hónaposan kezdett kúszni, mászni, 9 és fél hónaposan állt fel és most lépeget a bútorok mellett. Foga pedig még mindig nincs.

Én nagyon aggódtam, elvittem Dévényeshez is. Ott azt mondták, semmi baj sincs vele, minden baba más ütemben fejlődik.

2013. febr. 11. 08:49
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
NEM kellene. semmit sem kellene. Aki ezzel a szóval alkot mondatokat egy 7 hós babáról az nem normális :). Nekem nagyobbik babám 18 hós és nem gondolom úgy h beszélnie kellene, vagy mondokáznia kellene, vagy bliznie kellene. Majd ahogy alakul.
2013. febr. 11. 09:48
 14/15 anonim ***** válasza:
29%

Nem igaz, hogy nem szabad ültetni a babát. Az alábbi oldalon egy konduktor írja, hogy egy babának 9 hónapos koráig kell tudnia önállóan ülni, DE nem felülni. Az én fiamat is fel- illetve le szoktam ültetni magam elé, vagy pl. az etetőszékbe.

[link]

2013. febr. 11. 10:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Én csak egy kérdést tettem föl . Amúgy normálisnak érzem magam ettől függetlenül.Nekem ő az első babám szóval szerintem érthető ,hogy vannak kérdéseim .Köszönöm szépen a többieknek a válaszokat,segítséget ...
2013. febr. 14. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!