Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti benne hagyjátok a légzésfig...

Ti benne hagyjátok a légzésfigyelő érzékelő lapját a kiságyban ha a kicsi benne játszik?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
és mellesleg 100% igaza volt!
2013. febr. 10. 13:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem így csináltam volna én sem de orvosi ajánlásra mivel kicsinek szörnyen bukós és fuldoklós volt mindig ölben kellett tartani és hozzászokott,hogy így aludt el! Nem magammal akartam kiszúrni csak az életét megmenteni!
2013. febr. 10. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:

7.vagyok. Nálunk egyik szinten a járóka van, a másikon meg a hálószobák. Ha fent vagyunk és porszívózok, akkor ágyba kerül. Ha lent csöngetnek, akkor is oda, ott legalább biztonságban van. Az alvós játékaival elvan egy darabig. Igen, van nekik több is. Sőt, mi úgy szoktattuk mindkettőt, hogy lehetőleg egyedül aludjanak el, előtte kicsit meggyömöszkölik őket, játszanak egy kicsit, utána szunya. Szerintem ez nem gáz.

A kérdezőnél meg töm más a helyzet, őt is meg lehet érteni.

2013. febr. 10. 14:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. febr. 10. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!