Bébiőr vagy légzésfigyelő? Nektek mi van?
Figyelt kérdés
Kell mindkettő?Várom a tanácsokat!2013. febr. 1. 09:37
1/13 anonim válasza:
Nekem van mindkettő. Légzésfigyelőt vettem, hiába lesz a babám az ágyunk mellett engem megnyugtat a használata. Bibiőrt pedig kapunk. Az meg azért lesz jó, mert ha a baba alszik és én kimegyek az udvarra mondjuk teregetni, akkor hallom, ha felébred vagy baja van. Szerintem mindkettő hasznos lesz, bár sokan vannak, akik nem használják egyiket sem.
2/13 Jégtánc válasza:
2 fiamnál csak bébiőr volt,lányomnál volt mindkettő,azaz bébiőr még mindig van.Légzésfigyelő csak azért volt mert úgy kaptuk.Nem vettem volna egyébként.Ha túl aggódós vagy akkor legyen mindkettő.
3/13 anonim válasza:
Nem. Újszülöttnek légzésfigyelő, mert az bébiőr IS egyben.
Nagyobbnak elég a bébiőr. A bébiőrnek nincs légzésfigyelő funkciója.
4/13 anonim válasza:
Nem minden légzésfigyelő bébiőr is egyben, a bébiőrnek kamerája van és látod a babád mit csinál. Mi kis lakásban élünk, így csak légzésfigyelőnk van, kaptuk mi is. Angelcare. Ebből van bébiőrös változat is.
5/13 anonim válasza:
Van légzésfigyelőnk és bébiőrünk is, mindkettő nagyon hasznos, mivel a fiam első perctől kezdve külön szobában alszik.
7/13 anonim válasza:
Azért kamerával elég kevés bébiőr/légzésfigyelő rendelkezik.
8/13 A kérdező kommentje:
Látom a vélemények megoszlanak.Akkor szerintem keresünk olyan légzésfigyelőt ami bébiőr is egyben.
De pl mikor a baba elkezd sírni mbshogy veszi a levegőt is,akkor a légzésfigyelő nem riaszt?Vagy ay csak akkor ha lassan veszi vagy épp nem vesz levegőt?
2013. febr. 1. 10:01
9/13 anonim válasza:
A légzésfigyelő akkor riaszt ha kimarad a légzés,egyébként nem.Nem is kell neki riasztania,mert légzésfigyelő!
10/13 anonim válasza:
Mi kis lakásban lakunk csak légzésfigyelőnk van! Akkor is riaszt a miénk ha nagyon lássan veszi a levegőt vagy kicsiket! Mármint kijelzős! 0-9 ig. Ha 1 vagy 2 mutat azt már nem veszi rendes értéknek! De nagyon ajánlom a l.figyelőt! Jó babázást!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!