Légzésfigyelő! Kell vagy sem?
Na ez megint egy érdekes kérdés.Akinek van,az esküszik rá,hogy elengedhetetlen.Akiknek meg úgy nőtt fel a gyermek,hogy nem volt,azok szerint nem így van.
Kisfiam 1 éves lesz,nekünk sem volt,csak bébiőr.Én nem bántam meg,hogy nem vettünk.
Nálunk az elsők között volt a listán, amit biztosan megvettünk! Egyébként is parázós vagyok, tudtam, nem bírnám ép ésszel ki, ha nem lenne, mindig azt nézném, lélegzik-e rendesen.
De ettől függetlenül, mivel életet menthet, ha az ember megengedheti magának, akkor igen, vegyen (akár használtan), béreljen, örököljön....
Inkább legyen "feleslegesen", mint hogy valami baj történjen...
1. babámnál volt, ő az elejétől átaludta az éjszakát a kiságyában, nem tudtam volna nyugodtan aludni, ha nem lett volna légzésfigyelőnk.
2. babámnál van, de nagyon sokat aludt velem, mert többször felébredt enni éjjel, hát nem sokat aludt az ágyában 5 hónapos koráig :) Most már ő is átalussza az éjszakát, lassan féléves, de már annyit mocorog, "közlekedik" az ágyban, hogy inkább nem kapcsolom be a készüléket.
Amikor elkezdte végigaludni az éjszakát, volt, hogy elfelejtettem bekapcsolni a légzésfigyelőt, reggel meg leizzadtam az aggodalomtól, hogy vajon minden rendben van-e, hogy nem ébresztett fel a szokott időben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!