Légzésfigyelő! Kell vagy sem?
Ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie.
Mi vettünk, mert én csak így voltam nyugodt. Sokan mondták, hogy feleslegesen kidobott pénz, én erre csak azt mondtam, hogy remélem igazuk lesz :)
Sajnos nem igaz, hogy csak koraszülött, vagy beteg babáknak van rá szükségük. Van egy ismerősöm, akinek az amúgy teljesen egészséges, időre, normál súllyal született babája halt meg bölcsőhalálban. És nem is volt már újszülött, 5 hónapos volt.
Nálunk alap volt!
Az meg, hogy régen sem volt, nem igazán érdekel, mert régen pl. ultrahang sem volt, most meg mégis elmegy minden kismama!
Csak egy példa, nemrég találtam ezt az írást más okból kifolyólag!
".December 30.-án reggel 7 órakor Ákost a kiságyában holtan találtuk.Hajnalban még 5 órakor megszoptattam kicsit játszadoztunk is a férjemmel vele de hát még korán volt ,így vissza raktuk a kiságyába,és megmagyarázhatatlan de akkor én bele súgtam a fülébe ,hogy Nagyon SZERETÜNK.Ő a nagy szép szemeivel nézett és mint ha mondani akart volna valamit azt gügyög te (EÖ).
Elmondhatatlan érzés volt mikor 2 órára rá már nem élt.Egy szobában aludtunk nem vettünk semmit észre borzalmas.Megállapították,hogy bölcsőhalálban halt meg a mi kis angyalkánk."
Egyébként nekünk sosem riasztott tévesen. Egyszer riasztott, akkor valóban le volt a gyerek az ágy végébe csúszva. Ezeregy hülyeséget megveszünk a gyereknek, aminek ha az árát félretennénk, simán kijön belőle egy légzésfigyelő!
De Érdekesek vagytok kommentelők!Miért kell azokat lepontozni,akiknek nem volt?Egy kérdésre válaszoltak,elmondták a véleményüket. Kb. ennyi.Ennyi erővel azokat is le lehetne pontozni a sárga földig,akik kiadnak 20-40e Ft-ot erre.
Ennyit emberi ostobaságról és sznobságról...
Nekünk 3x riasztott ,ebből csak egyszer tévesen(mert véletlenül az ágy szélére volt csúszva teljesen,biztos mikor a lepedőt húztam,valamiért elcsúszott).egyszer fel kellett rázni,ahogy előttem is írták,egyszer meg mikor gyorsan kivettem,az orrán folyt ki a tejcsi.
Mi sem akartunk először venni,aztán hallottunk két gyerekről,akinek ez mentette meg az életét,(a mentősök mondták),így utólag,nagyon boldog vagyok,hogy megvettük,mert nekünk kellett!!
Az ilyen kérdés mindig igen megosztó itt. És valóban megy a lepontozás, ha valaki ellentétes véleményen van.
Akinek nincs az esküszik rá, hogy felesleges, akinek meg van, az meg arra esküszik, hogy szükséges.
Neked kell érezni, hogy hogyan éreznéd biztonságban a babát. Ha külön szobában van én mindenképp javasolnám. Ma már elég jókat ki lehet fogni használtan. Bérelni szerintem nem éri meg, mert a sok havi bérletdíjat összedobva már tudsz venni és ha később már nem lesz rá szükség eladod.
Nekünk egyébként van, én ragaszkodtam hozzá, külön szobában van a Kisfiam, de akkor is vettem volna, ha velünk lenne és nem SZNOBSÁGBÓL! Valakit egyszerűen megnyugtat a tudat, hogy van és ha bármi gond van riaszt. Nálunk két riasztás volt és hálát adok, hogy vettünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!