Három hetes babámnak születése óta van, hogy remeg az alsó szája amikor fölemeljük. Ez nem baj? Más babónak is van ilyen?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 19:26
1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom,hotgy baj-e de az én kislányom is csinálja.Remélem nincs baj.
2/5 anonim válasza:
fiam még fél évesen is csinálta, semmi baj nem lesz ebből.
Legalább is nekünk ezt mondta a doki, és nem is lett. Most már 3 éves.
3/5 anonim válasza:
szia! nekem a lányom akkor csinálta mikor fázott,vagy pisis volt a pelusa vagy sírt.szerintem sincs semmi baja,de sztem azért nézd meg a pelusát...
4/5 anonim válasza:
Én is megkérdeztem annó a dokit, FÁZIK, illetve kirázza a hideg. A felnőtteknél ugye libabőr jelentekezik, de a babáknál a száj remegtetése.
Én fel is írtam, hogy mikor volt először libabőrös, olyan édes volt, tisztába raktam és a combija pöttyös volt. :):):) Azóta nem remegett a szája.
5/5 anonim válasza:
Mikor nalunk vizitelt a gyerekorvos, a babam sirt es kozben remegett a szaja. Az orvos akor mondya, hogy ez kalciumhianyt jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!