A tápszeres babák nagy része átalussza az éjszakát?
Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 13:01
1/7 anonim válasza:
Volt egy ilyen kérdés pár hete, és nem.
2/7 anonim válasza:
Van olyan baba melyik már 1hetes kora óta átalussza az éjszakát,de szerintem ez nem függ sem a tápszertől sem az anyatejtől.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez nem ettől függ,az én fiam tápszeres volt,és 1,5 óránként kelt éjszaka!
5/7 anonim válasza:
7 hónapos és még egyetlen egyszer sem aludta át...
6/7 anonim válasza:
Igen, ezek szerint nekem szerencsém volt:-). 3 hetes korától aludt úgy, hogy kapott 10 körül (aludt, nem kelt fel rá) és 5 óra felé kelt legközelebb enni.
7/7 stbonaventura válasza:
Ez baba és tápszer függő szerintem. Illetve attól is függ, hogy mennyi idős a baba. Ha elérte azt a kort, akkor érdemes neki valmilyen Jó éjt tápszert adni, mivel az sűrűbb, és laktatóbb ezáltal. a kislányom a Humana Jó éjt tápszertől aludta át az éjszakát. Ezt tudom ajánlani. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!