Mennyit hízott 1 és körüli babád havonta? Szerintetek ez kevés?
Figyelt kérdés
Kislányom 9,5 hónapos és tegnap mértük 200 at hízott egy hónap alatt,de most éhes volt már,múltkor meg teli pocakkal mentünk,szóval ha most is úgy megyünk szerintem 250-300 at is mutatott volna a mérleg.. védőnő szerint kevés és menjünk gasztróra,sőt ilyet szól,h lehet felszívódási zavara van!!!!!!!Örökmozgó,egész nap mosolyog,szépen eszik! Pici súllyal született most sem nagy baba.2013. febr. 9. 11:45
1/7 anonim válasza:
Én nem törődnék a védőnővel. Ha nem beteg sokat a kislányod és jókedvű, nincs baj. Ilyenkor már nagyon mozgékonyak, 7-8 hónapos kor után le szokott lassulni a hízás mértéke, a mozgásfejlődé, mászás, járás tanulása miatt. Havi 200 gramm 1 évesnek teljesen normális. Védőnőd vette a diplomáját?
2/7 anonim válasza:
Mennyivel született?Mekkora most?
3/7 anonim válasza:
2-es vagyok,elővettem a lányom kiskönyvét.
Születési súly:2860gr
hazahozatalkor:2710gr
2 hónaposan:5300gr
3 hónaposan:6300gr
4 hónaposan:6950gr
6 hónaposan:8100gr
7 hónaposan:8170gr
8 hónaposan:8900gr
9 hónaposan:9250gr
4/7 A kérdező kommentje:
2800-al született, most 7,2 kg.
2013. febr. 9. 12:40
5/7 A kérdező kommentje:
csak anyatejes volt.
2013. febr. 9. 12:41
6/7 anonim válasza:
1 év körüli babáknál teljesen jó a havi 200g hízás. Lányom is havonta már "csak" 200g-250g-ot hízik, most 11 hónapos. Nekem a védőnő azt mondta ez teljesen jó. Én semmiképpen nem tenném ki gyermekemet felesleges vizsgálatoknak..szurkálják meg minden sz@rság, ez nagyon megviselné meg téged is. Amíg vidám, mozgékony, nem fogy addig tudom, hogy minden rendben:) Te se aggódj:)
7/7 anonim válasza:
Mekkora ez a baba, hogy a védönö ilyenekkel vagadalodzik?
A babák a második félévben szinte alig híznak már.
Lányom:
született 4 kg
6 hósan 8,5 kg
12 hósan 9,2 kg
telejsen normális. Az elsö fél évben gyorsan fejlödött de vissza vett. Ugyan ez a második gyereknél is.
Szerencsére külföldön élek itt nagyon ritkán nézik a gyerekeket, csak ha ok van rá méregetik közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!