Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pirospaprika? Mikortól ehet...

Pirospaprika? Mikortól ehet egy baba paprikáskrumplit pl? Ha nincs agyonsózva, természetesen. És krumplifôzeléket? Én tejfölt rakok bele, helyettesíthetô joghurttal? Próbálta valaki?

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 19:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
63%-os válaszoló: kis babának nem is adható rostos étel, arra eleinte nincs szüksége sem, de nem is tudja megemészteni, nem véletlen, hogy elsö kajaként éppen krumplit szoktak javasolani, mert NINCS benne rost, és igy nem izgatja annyira az emésztörendszerét.
2013. febr. 9. 14:13
 12/14 shona ***** válasza:
kedves 7-es a burgonya a z egyik legfontosabb tapanyagunk.C-vitamin tartalma jelentos.kis csecsemo "elso fozeleke".jol emeszheto!4hotol adhato...es az elejen bizony csak a krumlit adjuk majd egy kis repaval..es a tovabbiakbn sem csinalunk fozelekeket tej nelkul.en szerintem meg osszenyomkodva adhattam neki mar 8-9hosan hozza teszem hogy 6honapig szinte csak anyatejes volt(es 2ev 2honapig szoptattam)es sajnos mindenki ram szolt korulottem meg aztan en is tudom,hogy en egy kicsit tobb fuszert hasznaltam a kellettenel.es az elso fozelekeit mindig a tejemmel higitottam...
2013. febr. 9. 14:39
 13/14 shona ***** válasza:
kedves 6-os te hol laksz?
2013. febr. 9. 14:41
 14/14 shona ***** válasza:
2-es te csak egeszsegeseket eszel meg a fincsiket nem .sajnalatos es a krumli egeszseges,egy bizonyos mennyisegu pirospaprika egeszseges a gyomornak is es erositi is....
2013. febr. 9. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!