Mennyi ideig adhatom a nurofen szirupot?
Figyelt kérdés
Nagyon nyugtalanul alszik a fogzás miatt és kipróbáltam a nurofen szirupot, bevált. Félek hogy hozzá szokik meddig lehet adni neki? Ti mit adtok babaátoknak? A kenőcsök nem jönnek be.2013. febr. 8. 10:43
1/5 anonim válasza:
Doktor nőtől kérdeztem én is,azt mondta pár napig adható.Ha nagyon szenved éjszakára adok neki.Most vettem Dentinox gélt,semmit nem ér!Pár percig jó csak.Vibrucol kúpot szeretnék venni,de már 3 gyógyszertárban voltam és nem volt.
2/5 anonim válasza:
Benne van a betegtájékoztatóban, hogy 3 napig adható folyamatosan. De nem azért mert hozzászokik, hanem mert ha sokáig használják szünet nélkül vese és májkárosító hatása van.
Próbáld ki esetleg a homeopátiát, nekünk az is bevált.
3/5 anonim válasza:
3 napig adható.. én megértem, de ez van, nehogy károsodjon tőle a pici. Mi is éjszakázunk, de nem tart örökké.
4/5 anonim válasza:
en is ugy udom h harom napig, mert fajhat tole a hasikaja is.
5/5 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt tanácsolta, hogy ha nem a láz miatt, hanem a fogzás miatt adom a szirupot, akkor csak fél adagot adjak. Így többször is kaphat, mint 3 nap. Nekünk nem jöttek be a homeopátiák. A szirupot csak akkor adtam, ha már nagyon sírt a fájdalomtól. Általában elég volt 2 naponta éjjel adni. Az utolsó 3 éjszaka viszont sétáltam vele és ringattam, szirupoztam is és a 3. reggelre lett meg a fog. Most 8 hónapos és 6 kint van, de most jön megint egyszerre 2. A barátaim gyerekei nem szenvedtek. Volt, hogy észre se vették és reggelre foga lett a gyereknek, csak kicsit nyügi volt. Anyukám szerint én is nehezen fogzottam, még injekcióra is hordtak miatta. Szóval nem minden baba egyforma. Szenvedni semmiképpen sem szabad hagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!