Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nurofen szirupot hány óránként...

Nurofen szirupot hány óránként lehet adni?

Figyelt kérdés
9 és fél hónapos babám láza 38,6 volt este és negyed 7-kor adtam neki 2,5ml-t.7 óta alszik is már.Mikor lehet adni a következőt ha szükséges?
2011. szept. 12. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
rajta van az üvegen, hány hónapos babának hányszor lehet adni naponta hány ml-t. 6-8 órát írnak az üvegen. Addig ki kell húznotok, vagy Germicidet, Panadolt adni mellé (aminek más a hatóanyaga), vagy hűtőfürdőt.
2011. szept. 12. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ
2011. szept. 12. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:

szia, ha a fima lázas, akkor a germicidet, a nurofent és a panadolt váltogatom, így 3,5 , 4 óránként lehet neki adni.

én este lefekvés előtt mindíg germicid c-t adok, a lázgörcs elkerülése végett. vagy ha úgy jön ki, akkor éjjel kapja. nekünk a nurofen vált be , az húzza le legjobban a lázat. jobbulást a babádnak!

2011. szept. 12. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 6 órát mondott a doki!
2011. szept. 13. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!