Mit gondoltok a homeopátiáról, és erről a cikkről?
Nekem fogalmam nincs mit higgyek. A cikk szerint egy nagy átverés az egész. De a mi régi gyerekorvosunk (aki szerintem nagyon jó doki) homeopata szakember is, szóval még orvosok is alkalmazzák.
Szerintetek?
Én hiszek benne, szedtem terhesség alatt, szülés közbe, majd tejszaporításra
Fiam junius óta, minden hó 9-én beteg volt, magas lázzal stb... semmi nem segített, dokink azt mondta van ilyen, végső elkeseredésembe elvittem szakemberhez, kielemezte, majd kapott alkati szert, és azóta nem volt beteg 9-én, mos volt beteg hó elején, de ez várható volt, mert mindenki kidölt a napközibe. Ő bírta szinte legtovább. Inkább tömöm ezzel a fiam, mint antbiotikummal.persze ha kell adok neki, de azért ne kelljen már midnen hónapban.
Bocs az offért: Miért kell a gyereknek egyből antibiotikumot adni? Az teszi tönkre az immunrendszerét. A legtöbb heveny fertőzést (láz, nátha, influenza stb.) vírus okozza, amire nem kell és nem is használ az antibiotikum. Persze néhány orvos "megelőzésként" felírja, a tudatlan páciens meg be is szedi.
Még egyszer bocsi az offért, csak ettől megyek a falnak, hogy minden szarra antibiotikumot írnak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!