Megbízható, rugalmas bébiszittert hol keressek kisbabám mellé? Idegent eddig nem akartam a féléves babám mellé, de úgy néz ki, hogy ez egy biztosabb megoldás, mintha a családtagok váltogatnák egymást, ill. szakember talán jobb lenne.
Az mennyire normális dolog, hogyha valaki családon belül felajánlotta, hogy eljönne bébiszitterkedni, de azt akarja, hogy vigyem át hozzá a babát (közel van), és pénzért vállalná el úgy, hogy nem teljesen a babára koncentrálna..?
Gondolom közben megcsinálná a házimunkát is.
Ill. ahol nézegettem hirdetéseket volt aki mozgásfejlődési problémákban otthon van, így ha gond lenne nálunk, akkor nem kéne még a babát pluszban elvinni pénzért. Sőt, házimunkát is szoktak vállalni. Tehát több szolgáltatást nyújt,mint a családtag.
még nem döntöttem el, sőt egyre bizonytalanabb vagyok. :(
próbálok valami megoldást találni.
én azt gondolom, hogy szerintem lehet egy fél éves babával már foglalkozni, és nem a semmire szeretnék óránként egy ezrest kifizetni. :)
de lehet, hogy én vagyok csak ezzel így..
vér szerinti rokon. nem voltunk eddig napi kapcsolatban, még amikor terhes voltam, akkor ígérte meg, hogy segít majd, most is jön velem és a babával vizsgálatokra.
szóba jött a gyerekfelügyelet, kértem, hogy nézzen körbe az ismeretségi körében hátha lenne valaki. aztán hívtak, hogy magukra gondoltak.
ingyen nem is várnám el, de nekem furcsa, hogy ennyire nem akarnak még látogatóba sem átjönni, ráadásul nekik kéne ott egy babaszobát berendezni. vagy nekem kéne járókát is vinnem? :D
13
Hát én nem tudom, te nevelsz-e vagy neveltél-e valaha gyereket, de hogy egy fél évessel nem kell sokat foglalkozni napközben?
Épp ilyenkor kell a legtöbbet foglalkozni vele, csomó dolgot most alapozol meg, most nyílik a kis értelme, most kezdi minden érdekelni, most kezd robbanásszerűen fejlődni mozgás terén, most kezdi el figyelni az anyanyelvét és próbálgatni az első hangokat, szótagokat, és SZERINTED nem kell vele foglalkozni? Hát kíváncsi lennék, neked milyen gyereked van!
20
Ne buzeráld már, most komolyan, szerintem minden anya kicsit összeomlik, ha kevés időt tölthet a babájával (jó, vannak kivételek). Szerintem jobban megéri neki még így is dolgozni, mint nyavalyás gyesből vagy gyedből tengeni-lengeni, mert azt mind tudjuk, hogy az aprópénz. Én is dolgozok a kicsi mellett, de csak akkor, amikor alszik, vagy Apájával van, de hidd el, szívesebben nézném még akár simán csak azt is, ahogy alszik, csak vele lehessek, mint, hogy pénzt hajhásszak, de a gyes+a férjem fizetése nem elég, ha megfeszülünk sem.
Biztos nem szórakozásból indult el dolgozni, ha így lenne, szerintem az sem érdekelné ennyire, kire bízza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!