Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az amit ti tutira másképp...

Mi az amit ti tutira másképp csináltok majd mint a szüleitek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 18:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Nem leszek álszent, és én viszem el a lányom a nőgyógyászhoz ha itt a fogamzásgátlás ideje. Nem azt nyomom az arcába hogy ne szexelj mert még fiatal vagy.
2013. febr. 7. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

nem iszom le magam a sárga földig, nem ordibálok a párommal és nem is verem, és ő se engem

s sokat járunk majd kirándulni, meg ide oda

2013. febr. 7. 21:22
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Ment mindenkinek a zöld kezecske!
2013. febr. 7. 21:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Két dolog: nem fogok kiabálni és idegeskedni mindenen és nem járatom erőltetve olyan különórákra, amik a hét minden napján rabolják a gyerekkorát és amiket egyébként sem szeret, hanem inkább sportolni engedem vagy játszani, ha azt szeretne.
2013. febr. 8. 13:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem hagyok olyan döntéseket a gyerekeimre, amiknek felelősségteljes meghozatalához még nem elég érettek. Nagyon szerettem mindig, hogy anyu sok mindent ránk hagyott, ugyanakkor voltak tizenéves koromban olyan dolgok, amikben a döntést nem lett volna szabad rám hagynia, mert egész egyszerűen túl fiatal voltam ahhoz, hogy felmérjem a jövőbeni következményeket. Erre nagyon fogok figyelni, hogy laza és nyitott legyek, de mikor a szülőnek kell döntést hozni, akkor na hárítsam át a felelősséget a gyerekemre. A tizenévesek sokszor gondolják azt, hogy ők már felnőttek, de egyes dolgokhoz nincs még meg a kellő élettapasztalatuk.
2013. febr. 8. 14:20
 16/17 anonim ***** válasza:

9 vagyok

Még eszembe jutott, hogy teljes mértékben én fogom végezni a szexuális felvilágosítást, mert ez az én életemben kimerült a biológia órában és nagyobb haverok sztorijaiból.

Nem fogok teljes mértékben tabut csinálni a szexből, és szeretném azt is elérni, ha a meztelenség sem lenne tabu itthon. Persze nem fogok ruha nélkül rohangálni, sem én, sem a férjem, de nem akarom, hogy bárki is zavarba érezze magát, ha benyit a másikhoz fürdés közben.

Nekem ezek komoly gondot okoztak tini koromban.

2013. febr. 8. 14:45
 17/17 anonim ***** válasza:
1-s vagyok megint. A 16-os válaszról jutott eszembe, hogy én pedig nagyon szeretném, ha nem lenne alap a meztelenkedés otthon. Naturisták, fél-naturisták a családtagjaim, és ez engem borzasztóan zavar. Másrészről nem szeretem, ahogy a meztelen testükkel piszkolják a bútorokat. Szóval ez nálunk, remélem, nem lesz normális.
2013. febr. 8. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!