Mi az amit ti tutira másképp csináltok majd mint a szüleitek?
Nem veszekszem a férjemmel előttük. Bár anyuék nem veszekedtek állandóan, de mikor rájuk jött, akkor nagyon tudtak ordibálni egymással és ez nagyon rossz élményként maradt meg bennem.
És szeretnék majd mindent úgy alakítani, hogy a hétvége csak a családé és a programoké legyen, ne pedig főzéssel és takarítással teljen, mert ez volt a másik, amit nagyon utáltam. Szombat reggel boltba menni, utána főzni, szombat délután és vasárnap délelőtt takarítani, délután meg tanulni.
Sokkal több élményt szeretnék adni a gyerekeimnek, mint amit én kaptam. Soha nem emlékszem arra, hogy valahova is mentünk volna a nagymamán és a szőlőhegyen kívül. Néha tavasszal elmentünk együtt hóvirágot szedni és kb ennyire emlékszem, se állatkert, se egy komolyabb kirándulás. Persze gyerek fejjel ez nem hiányzott, de most felnőttként örülnék, ha több közös családi emlékem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!