Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiürült volna már is a magzats...

Kiürült volna már is a magzatszurok?

Figyelt kérdés
4.én szültem a kislányom császármetszéssel.Amikor csak tehetem cicire teszem,szépen eszik.Tegnap kezdtük mérni és 30-40miliket evett plussz kapott cukrosvizet is.A magzatszurok is szépen ürült de tegnap 2kaki után semmi.Hallom hogy "kluttyog"a pocija és pukizik is de nincsen más a pelisusban csak pisi.Lehetséges hogy a sok tej miatt már kiürült a szurok?ha igen akkor már nem valószínü h besárgul?ma mehetnénk haza épp várom az eredményt.
2013. febr. 7. 08:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, 2-3 széklettel eltávozik a szurok. Amikor már aranysárga, akkor tutira nem jön több a "sötétből".

Gratulálok a babához!

Bátran hagyd el most már a cukros vizet is, mert szépen szopizik!

Sok boldogságot!

2013. febr. 7. 09:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Remélem nem sárgul be mer

2013. febr. 7. 09:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Véletlen elküldtem:)

Szóval,remélem nem sárgul be mert ma reggel jól megijesztett egy növér(nem csecsemös)hogy úristen de sárga ez a gyerek.Én meg csak pislogtam,hogy hát sokat eszik meg éber is,hogy akkor hogy a fenébe(tudom h picit minden baba sárgul csak nem mind1 mennyire).Most itt görcsölök rajta h haza vihet e ma.:S

2013. febr. 7. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Vérvétellel megállapítják a bilirubin szintjét, és az alapján is döntenek.

Tudom, milyen idegesítő ez, mivel az ember már menne-menne haza, úgyhogy szurkolok!

Egyik gyerekem nekem is picit sárga volt, de mivel ő is ennyiket szopott, haza engedtek, a jó szopi ugyanis segíti a bilirubin ürülését.

2013. febr. 7. 09:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is ezt olvastam hogy ha jobban ürül a szurok a tejtöl akkor az segít h ne sárguljon be nagyon a pici.Csak úgy megrémültem mikor mondta a növér.:Slassan megyek érte és akkor kiderül.
2013. febr. 7. 09:21
 6/8 frászkarikaborsó ***** válasza:

minket úgy engedtek haza hogy sárga is volt a baba, és nem is szopizott még rendesen. Viszont azt nézték hogy a bent töltött pár nap alatt csökken a bilirubin szintje, és ezért hazaengedtek minket. Anyatejes babáknál lassabban múlik a sárgaság, de nem az a lényeg hogy egyáltalán ne legyen sárga, hanem hogy csökkenjen az ezt okozó bilirubin szint. Még 3 hónaposan is picit sárga, de voltunk kivizsgáláson és semmi baja.. szimplán csak az anyatejben vannak olyan anyagok amik gátolják a bilirubin kiürülését.

Arra figyelj hogy ne legyen agyagszínű a széklete mert az májproblémára utal, akkor azonnal orvoshoz kell vinni, de ez nagyon ritka! csak azért mondom mert szintén sárga babáknák fordulhat elő.

2013. febr. 7. 09:27
 7/8 anonim ***** válasza:

inkább most maradjatok plusz 2 napot mint,hogy vissza keljen vinni...

én hiába mondtam a csecsemősnek,hogy sárga a pici rá vágta,hogy nem az így haza küldtek a dokinak a védőnek is mondta azok is mondták nem az 2 hét múlva is sárga volt a doki azonnal beküldött a kórházba ott 1 hetet voltunk infuzió 3 óránkét szoptatás rettenetes volt,mert a kicsi többet igényelt volna....

2013. febr. 7. 09:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Mehetünk haza.Igazából semmit nem mondtak csak hogy vihetem.Biztos nem volt magas az érték.:)Köszönöm a válaszokat:)
2013. febr. 7. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!