Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig tart míg kibújik...

Mennyi ideig tart míg kibújik a baba foga?

Figyelt kérdés
Már 1,5hónapja szenvedünk és semmi.Csak most kezd megduzzadni az ínye,de még az sem annyira nagyon a fogínyében már eléggé lent van.Mennyi idő még míg ki vág?A másik ami idegesít,hogy fent a 2 szem foga indult meg 1,5hónapja,és most meg lent a vele szenbenit fájlaltatja.Miért nem lent a két középső jön először,és honnan fogom tudni,hogy vág kifelé?
2013. febr. 6. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem szentírás, hogy az alsó kettőnek kell először kijönni, nálunk először a bal alsó jött ki, aztán a 2 felső, tegnapelőtt pedig a jobb alsó. Én először egy fehér foltot láttam, aztán az nőtt, majd olyan volt, mintha repedne szét az ínye, innen 2 nap alatt áttört a foga.
2013. febr. 6. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:

A fogak a fogantatástól nönek. Mindig is ott vannak, és nönek nönek. Kb a 6-ik hónapban kezdenek kijönni, de attól még fájhat elötte is. De 12 hós korukig is eltarthat az elsö fog kibújása.

Nem biztos hogy csak a foga miatt nyügös, annyi minden történik most vele, minden zavarhatja.

Nekem 2 lányom van, az elsönek 11 hósan bújt ki az elsö foga, de habár mindig voltak nyügös idöszakai, nem gondolom hogy konkrétan a foga miatt nyüglödött csak. össze vissza jöttek. elöször kibújt a 4 elsö, majd csak a baloldali fogai nöttek.

2013. febr. 6. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
A lányom 2 hónaposan kezdett el vele szenvedni! Most majdnem 10 hónapos és most bújt ki az első fogacskának a csücske!
2013. febr. 6. 15:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Most léptünk bele a 6dik hónapba,és már három hónapos korától látom rajta,hogy valami zavarja,de e a másfél hónap már biztos,hogy a foga,mer ha rág valamit néha fájdalmasan felsír.Ha nagyon sír beszoktam kenni neki dentanollal,és akkor meg nyukszik.
2013. febr. 6. 16:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom szegényt.Remélem nem fog 10 hónapos koráig szenvedni.
2013. febr. 6. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi 4 hós kora óta kínlódunk, most 9 és fél hós és3 hete jött az első. Most van fent 2, lent 2. Kb hetente 1 fog bújik ki.
2013. febr. 6. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!