Tudtók esetleg olyan képet belinkelni, amikor már majdnem kibújik a baba fogacskája?
én nem hiszem, hogy ezt valaki le tudná fotózni:
egyrészt ilyenkor utálják, ha turkálsz a szájába
másrészt eszembe se jutna ilyenkor fotózni, csak akkor ha már félig legalább kint van, meg szerintem nem is sikerülne amúgy se.
de ha van ilyen, nagyon meglepődnék.
előző. Borostyánlánc..
Bocsánat éppen szoptatok...
Én is csak ajánlani tudom a láncot,nyugodtabbá is válhat,s a Viburcol kúpot,bár kissé borsos az ára..
Fotóm sajnos nekem sincs:(
szia, mi 5 hósak vagyunk, és most vagyunk túl rajta, fotó nekem sincs, de leírom mit láthatsz ha látsz.
Nekem is a szájába volt a keze, és napi 2,3 * cseréltem bodyt, mert annyi nyál fojt ki a kis száján:-)
Én soha nem láttam hogy be lett volna neki dagadva. Azt vettem észre, hogy egy fehér csík van az ínyén, onnantól kb. 3nap és áttörte az ínyt az első rece, én nagyon meglepődtem hogy recés a kibúvó fogacska, és azokat éreztem , kb 2 nap volt mire áttörte az ínyét teljesen, és rá 2 napra mellette is megláttam a csíkot, és 2 nap múlva az is áttörte, és tegnap volt először hogy nyugodtabb volt napközben.
Nekem szerencsére elég volt annyi, hogy lefevés előtt dentinoxal bekentem és elaludt utána. Napközben meg dologéllel kentem. Éjszaka többször felsírt,de nem kelt fel rá, akkor megkapta a cumiját.
Hiába próbáltam , de nem tudtam lefotozni a kint lévő pici fogat, mert nem hagyja, vagy hogy mozog nem látszik semmi :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!