Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudtók esetleg olyan képet...

Tudtók esetleg olyan képet belinkelni, amikor már majdnem kibújik a baba fogacskája?

Figyelt kérdés
4,5 hónapos a kisfiam, nyűgös egész nap, a szájában a keze, és sokszor csak 10 perceket alszik.Szerencsére még éjszaka nincs gond, igaz eddig átaludta, most egyszer felkel szopizni.Én a fogára tippelek.Az alsó fogínya, mintha kicsit világosodna, de nem tudom, milyennek kellene lenni, amikor állítólag fehéredik, azért kérem, hogy akinek éppen itt tart a babája, vagy régről van egy foto, linkelje be...Köszi.
2010. okt. 25. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az alsó fogaknál fehér csíkot láttam az ínyén, majd egyszer csak szétnyílt neki, ott volt egy vonal. A felsőknél fehér pöttyöt illetve hólyagot láttam, most a jobb felső kettesnél van egy fehér pötty, és szinte lehet látni a fogat az ínyen belül. De sajna nem tudom lefényképezni neked, alig engedi megnézni is, nemhogy lefotózzam.. :(
2010. okt. 25. 15:51
 2/11 anonim ***** válasza:

én nem hiszem, hogy ezt valaki le tudná fotózni:

egyrészt ilyenkor utálják, ha turkálsz a szájába

másrészt eszembe se jutna ilyenkor fotózni, csak akkor ha már félig legalább kint van, meg szerintem nem is sikerülne amúgy se.

de ha van ilyen, nagyon meglepődnék.

2010. okt. 25. 17:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hátha valakinek mégiscsak sikerül..
2010. okt. 26. 12:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Tudom hogynem tartozik ide, de unokahúgomnak nagyon bejött a borostyánláncs. Akkor adták rá amikor nekiállt fogzani, mert nagyon nyűgös lett. Utánna megnyugodott. most 1 éves. Én is alkalmazni fogom a babámnál. Ő most 1 hónapos.
2010. okt. 27. 10:21
 5/11 anonim ***** válasza:

előző. Borostyánlánc..

Bocsánat éppen szoptatok...

2010. okt. 27. 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Kép 033
2010. okt. 27. 11:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Bocsi kedves utolsó, nem tudom megnyitni, feltennéd mégegyszer?
2010. okt. 27. 11:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, megpróbálom!
2010. okt. 27. 11:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is csak ajánlani tudom a láncot,nyugodtabbá is válhat,s a Viburcol kúpot,bár kissé borsos az ára..

Fotóm sajnos nekem sincs:(

2010. okt. 27. 13:33
 10/11 anonim ***** válasza:

szia, mi 5 hósak vagyunk, és most vagyunk túl rajta, fotó nekem sincs, de leírom mit láthatsz ha látsz.

Nekem is a szájába volt a keze, és napi 2,3 * cseréltem bodyt, mert annyi nyál fojt ki a kis száján:-)

Én soha nem láttam hogy be lett volna neki dagadva. Azt vettem észre, hogy egy fehér csík van az ínyén, onnantól kb. 3nap és áttörte az ínyt az első rece, én nagyon meglepődtem hogy recés a kibúvó fogacska, és azokat éreztem , kb 2 nap volt mire áttörte az ínyét teljesen, és rá 2 napra mellette is megláttam a csíkot, és 2 nap múlva az is áttörte, és tegnap volt először hogy nyugodtabb volt napközben.

Nekem szerencsére elég volt annyi, hogy lefevés előtt dentinoxal bekentem és elaludt utána. Napközben meg dologéllel kentem. Éjszaka többször felsírt,de nem kelt fel rá, akkor megkapta a cumiját.

Hiába próbáltam , de nem tudtam lefotozni a kint lévő pici fogat, mert nem hagyja, vagy hogy mozog nem látszik semmi :-(

2010. okt. 27. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!