Mennyi ideig szenved a baba amíg kibújik a foga?
Figyelt kérdés
Most vagyunk 6 hónaposak és már 3 hónapos kora óta duzzadt a fogínye és nagyon nyálzik is. Most kb 1 hónapja időszakosan megy a hasa is bár szerencsére nem lázas csak nagyon nyugtalanul alszik. Mennyi ideig szenved még szegény hogy végre kibújjon a kis foga? Annyira sajnálom szegénykémet.2008. dec. 28. 13:27
1/6 anonim válasza:
Szia! Az én babám 3 hétig volt nyugtalan és 3 nap nem aludt. Ekkor jött ki az első fogacskája, majd 1 hétre rá a másik. Szerintem ez mindenkinél máshogy van.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi az infót. Remélem nem szenved már sokat amíg előjön.
2008. dec. 28. 15:02
3/6 anonim válasza:
Nálunk konkrétan 1 hét volt, mire az ínyét áttörte a fogacska. De szerintem már sokkal előbb is készülődött valami, mert 4 hónapos korától rettenetesen nyálzott. Az első fog 6 hónaposan jött ki neki. Érdekes, mert amikor konkrétan kibújta, akkor nem is nyálzott.
4/6 anonim válasza:
Három hónapos kora óta be volt duzzadva az ínye, és az első fogunk 14 hónaposan jött ki. Kitartás
5/6 anonim válasza:
Nálunk olyan másfél-két honap nyugoskodés, nemalvás elozte meg a fogacskákat, pár nap alatt viszont áttorték az ínyét. 4,5 honapos korában kezdodott, 6hos volt, mikor az elso 2 kibujt. Igaz, eddig minden kettesével jott. Most épp szunet van nálunk, végre:)
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
2008. dec. 29. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!