Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16hós lányom, csak tv előtt...

16hós lányom, csak tv előtt hajlandó enni. Van valakinél ez így?

Figyelt kérdés

Mielőtt lehü..éztek,elmondom hogy alakult ez ki. Az előző otthonunkban sajnos nem volt mód a konyhát rendesen befűtteni és így a szobában ettünk,ahol persze ment a tv.

Most új házban lakunk,ahol normális körülmények lennének,de már késő.... Próbáltam,hogy együtt leülünk és eszünk,de nem megy. És ez még nem minden,vagy általa szeretett zenének kell mennie a tv-ben vagy reklámnak. Tudom ez abszurd,de esetleg tudnátok tanácsot adni? Ehhez tudni kell,hogy elég rossz evő a kislányom és inkább kapcsolgatom neki a tv-t csak egyen. :-/

Vagy nem kéne aggódnom mert ha ovis lesz úgyis megváltozik ez???

2013. febr. 6. 10:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Konyhában etesd,ne ilyedj meg ha nem eszik először,kínáld legközelebbi evésnél,ha akkor se eszik,akkor a következő étkezés időpontjában.Közte ne rohangálj utána hogy hátha bekap pár falatot.A babák még ösztönlények,nem halnak éhen az étel mellett...ha majd éhes lesz,hidd el enni fog.

Nálunk szigor van ilyen téren,és kisfiammal nincs is gond evés terén.

2013. febr. 6. 12:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi is mesére eszünk már másfél éve. Most 2,5 éves a lányom. Szerintem kár erőltetni a leszoktatást, a oviban majd lesz néznivaló úgyis, akkor majd leszokik róla ;-) Szerintem hagyd, hadd egyen, ahogy jólesik neki :-) Néhányszor megpróbálhatod, hogy ha együtt eszik a család, akkor odaülteted magatok mellé, hogy lássa, hogy is megy ez igazából, de sztem semmit nem kell erőltetni. Ez tipikusan olyan "probléma", ami az oviban, a társak között pillanatok alatt megoldódik magától is.
2013. febr. 10. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!