Novalac tápszerről mi a vélemény?
Figyelt kérdés
Nekünk a Milumiltől székrekedés van, és találtunk olyat ami székrekedés ellen van2013. febr. 6. 09:01
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én az elejétől a Novalacot használom! Az AC-t adom a kezdetektől, de használtam az IT-t is, mert az elején még nem volt hozzátáplálás, néha voltak kakigondok... Az IT-ről csak annyit, h vigyázni kell, meg jól megindítja a kakit, ha folyamatosan adod, így én azt javaslom, h csak napi 2, max. 3× add, de majd kitapasztalod. Én mint írtam napi 2× IT-t a többi alkalommal AC-t adtam! (Az AC hasfájás ellen van, amit nekünk el is mulasztott) :)
MInd2 tápszer ha kiiratod támogatott, és 1400Ft. Szerintem próbáld ki, az én lányom most lesz 1 éves, és a 3 tápszerbe is ezt fogom venni!
2/3 anonim válasza:
És 1 éves korig támogatott, ez kimaradt!
3/3 anonim válasza:
Nálunk a Novalac IT-től sem indult be a kaki, pedig 2-től 6 hónapos koráig csak azt kapta. Aztán adtam neki őszibarackot és végre beindultak a dolgok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!