Novalac AC tápszerről vélemények, tapasztalatok?
Szia!
Én az elejétől ezt használom a lányomnál! Bár én az IT-vel használom együtt, mert nekem kicsit megfogta a székletét az AC (lehet nálatok nem fogja) ! A hasfájás huss eltűnt, úgyhogy én a Novalac termékcsaládról csak jót tudok mondani!
Nekünk nagyon bevált, de kipattogott tőle. Humana Digest Plus-t kaptunk, ami hatásos volt, és nem pattagott ki tőle, de pár hét múlva megkapta a novalac maradékát és akkor már nem volt ilyen gond.
Abszolút jól oldódott, babám ette is, és talán enyhítette is (én még infacolt is adtam neki), így nem tudom azt mondani, hogy ez segített, mindenesetre megkönnyebbült! és mi is!
Kedves első válaszoló!
Hogy lehet együtt használni az IT-vel?Egyszer AC-t készítek,aztán IT-t?Vagy hogy csináltad?És a Novalac AC-t csak simán AC,vagy AC 1?Mert a patikában ezt kérdezték,hogy melyiket kérem,mi a különbség köztük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!