Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Novalac...

Mi a véleményetek a Novalac tápszerről?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindjárt 1 éves a fiam, de mi azt használjuk. Az elején a kimondottan hasfájós babáknak való tápszerüket, a Novalac AC-t. Bár igen drága sajnos, és nem volt rá támogatás. Viszont nemrégiben hallottam, hogy mostmár lehet receptre is íratni és jár rá támogatás is.

Most a sima Novalac2-t issza a fiam, szereti, sőt mást meg se nagyon iszik, próbáltunk Bebát, Humánát, egyik se kellett neki.

És már vettem a Novalac 3-as tejitalát is, ami vaniliás ízű, kiváncsi vagyok ahhoz mit fog szólni a törpém:))

Miért kérdezed?

2010. dec. 5. 13:07
 2/3 A kérdező kommentje:

volt 1 kérdésem arról h lesz olyan nap amikor nm fogom tudni szoptatni kislányomat (mert elkezdtem a soförsulit), 1-2 étkezésre tápszert adnék, nincs amit kifejjek, nem elég neki amit itthon hagyok, pótolni kell.

szóval születésekor a korházban novalacot adtak amig rendesen el nem kezdett szopni. ugy gondolom azt adnék neki most is. igazán csak kevés alkalommal, csak szombatonként.

ez igy nem roszz ötlet, ugye?

2010. dec. 5. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:
szia, nekünk is az van, bár én eddig csak egyszer adtam a babának, egy hónapja írták fel. Mostmár van rá támogatás,okt.1-től, így olyan 1300Ft körül van az ára.nyugodtan adhatsz neki ilyen tápszert, feltéve ha az orvos ezt javasolja.
2010. dec. 9. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!