Már hogyne számítana :) fodrászként volt dolgom afro hajjal,egészen más.Volt hogy be se lehetett vizezni mert lepergette azonnal ,olyan drótos volt.
Nagyon cukik a csoki babák. És már kicsinek jellegzetes hajuk van.
Szia! Az én 8hónapos fiamnak kb heti 1-2-szer szoktam hajmosás után shea vajat kenni. Ezt mi afrikai boltban vettük, ez a fajta direkt gyerekeknek van, hogy könnyen ki lehessen fésülni a hajukat. Plusz ritkább fogú fésűt használnunk.
Itt a link a krémről:
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Hatos!Azt megkérdezhetem,hogy Pesten laktok-e és ha igen akkor hol szoktátok venni a vajat?
Biztos nagyon cuki a kisfiad!! :)
6-os vagyok. Angliában élünk, de ha jól tudom van afrikai bolt a Blaha Lujza téren Pesten (hátha árulnak ott is hasonlót)! De az ebay-en is meg tudod venni, -van nemzetközi szállítás- a keresőbe írd be, hogy kids shea butter.
És köszi, a ti babátok is szép lehet. :)
Fiú vagy lány? Ha lányod van akkor később sokkal nehezebb dolgod lesz a hajával, amikor majd hosszú lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!