9-10 hónapos babátok mit kap (ott) mostanában ebédre? Ötleteket várok!
-spenót, krumplival, fokhagymával, tojássárgájával.
-milánói makaróni
-húsleves
-brokkoli, rízzsel, husival vagy csirkemájjal
-karfiol, krumplival, sajttal vagy husival
-sütőtök, krumplival, csirkemájjal vagy almával
-karalábé, petrezselyemzölddel,krumplival
Én magunknak mindent delikáttal főzök, így ha a mi kajánkból kap enni, akkor kevesebbet rakok bele, és pluszban sót...
Így a sárgaborsót is így főztem delikáttal, kicsit kevesebb fűszerrel (delikát+só).. bár úgyis a párolt répa hígítja neki Magunknak utánsózom kicsit...
-durum tészta, csirkehúsis paradicsomszósz+reszelt sajt
-tejfölös tökfőzelék húsival
-zöldborsómártásos húsi rizzsel
-spenót főtt tojással
-cukkinifőzelék joghurttal, sajttal
-húsleves
-karfiolfőzi túróval, vagy tejföllel
Ezek voltak mostanában:) A tésztát is lehet variálni, ha szereti, az én kislányom inkább rizses:)
11 hós a lányom. Ma spetot, krumplival, tejszínnel evett. Tegnap cukkinis husit, vasárnap, brokkifőzeléket sajttal... holnap tökfőzelék lesz fasírttal, csüt. ananászos csirke krumplipürével, péntek rakott zöldbab, szombat brokkolis halat, rizzsel fog enni! Én hétvégén mindig összeállítom 1 hétre előre azt is, h mi és azt is, h a lányom mit fog enni!
Persze van mikor ugyan azt eszi mint mi... De szerintem jó előre tervezni! Van 1 oldal onnan tudsz jó ötleteket nézni a babádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!