Sétálnál babakocsis babáddal és a kutyáddal pórázon együtt a lakhelyeden?
Azt hogy egy nagy hüly@!
Barátnőm így tett, erre 2 fiatal fiú rádngedte a nagy kutyájukat barátnőm pici kutyáira!
A kutyák a babakocsi körül kergetőztek, míg a végén felborították a babakocsit, a baba meg kiesett, jól össze törte magát!!!
Nem normális az ilyen szülő, mondtam is Barátnőmnek miért nem viszed csak a gyerereket, vagy csak a kutyákat!
Így se beülni n tudtunk sehová, se bemenni a boltba...
Nincs kutyám, de vinném, persze. Mégis mit kéne tennie egy kutyásnak? Napi 3x szögre akasztani a babát, amíg az ebbel sétál (annak szól, aki külön sétáltatná)?
Esetleg a gyereket vidd mei taiban/kendőben, talán úgy kényelmesebb.
Még jó hogy sétálnék. Mivel benti kutya ezért nem tudom megoldani hogy először a kisfiamat levegőztetem aztán majd utána leviszem a kutyát, főleg ha férjem dolgozik. A kényszer nagy úr és a délutáni sétát muszáj kutyástól megoldani.A blökinek sem mondhatom azt hogy sétáltasd már meg magad.
A támadó kutyák ellen van spray.
Ja és magasról teszek arra ki mit szól ehhez. Mutassa meg ő hogy csinálná a helyemben! Ennyi.
Ha nyugodt természetű a kutya és szépen sétálna a babakocsi mellett, akkor igen.
Egy ismerősöm úgy oldotta meg, hogy a babát kenguruban vitte és úgy sétáltatta a német juhászukat.
köszi a válaszokat.
A lányom már kinőtt abból, hogy cipelni tudjam, kb 14 kiló, én meg 50.
Meg tudnám oldani, hogy külön sétáljak velük, mert kertesben lakunk, de szerintem a kutyának is szüksége van új ingerekre, nagy a mozgásigénye, és gondoltam összekötöm a két dolgot, mert nekem azért annyira nem nagy a mozgásigényem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!