Akinek 7-8-9 hónap körüli babája nem eszi meg a tejpépet, mit az vacsorára?
Szerencsére szereti a kislányom a tejpépet,de vannak napok amikor nem eszi meg. Ilyenkor főzeléket próbálok neki adni
( a védőnő tanácsára).
Sinlacot próbáltad már? Én szoktam gyümit turmixolni pl. banánt és ebbe keverem bele neki a Sinlac port.
Esetleg kukorica vagy búzadarát simán vízben megfőzni és utána gyümivel összekeverni.
A főzelék is jó ötlet, ha szívesen megeszi.
A Sinlac jobb is a tejpépnél. 7-8-9 hónaposnak még korai a tejtermék és bizony a tejpép is ezek közé tartozik...
Szia!
A vélemények ezen is megoszlanak!Szerintem egy 8hós babának már nem korai a tejtermék!!!Az én kislányom is 8hós kora óta eszik tejes dolgokat!!Én tápszert adok neki vacsira fürdés után és szépen el is alszik!!
6 körül eszik főzeléket vagy szalámit kenyérrel,esetleg joghurtot és végül a tápi!!10hós!
Szia! Én kukoricadarát régóta adok a lányomnak. A védőnőm már a hozzátáplálás elején is javasolta. Sinlac-ot recept nélkül is megveheted, de kb. kétszeres áron.
Vacsorára én is főzeléket, gyümölcsöt(darával, Sinlac-kal) szoktam adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!