Menekül a férjem itthonról. Mit tehetnék még?
Kedves Kérdező!
Pont ez az, ne legyél vele nyájas! Főleg ne úgy, hogy közben szíved szerint legszívesebben összeszidnád!
Mindig mondd ki és mondd el neki amit gondolsz! Nyugodtan "vágd be a durcit", ha úgy érzed!
Nekem egyébként itt telt volna be a pohár, amit írtál, hogy az évfordulós vacsi le volt fixálva, és egy telefonhívással lemondja. Na én ezek után vagy rákérdeztem volna hogy na mikor pótoljuk be, vagy pár napig nem szólok a férjemhez, nem kedveskedek neki stb. Kapjon már észhez, te tényleg nem az alkalmazottja vagy és nem vehet titeket semmibe. Ezt kell vele megértetni.
És ha otthon erőltetetten kedves vagy vele az azért rossz, mert akkor azt fogja hinni minden rendben van, pedig nincs.
ANyóst nem feltétlenül kell bevonni ebbe.
Kedves utolso!
ki kritizalt kit? eddig Te engem...
annyit mondtam, hogy elso korben jot nevettem a 10.valaszolo valaszanak elso felen, masodsorban egyet ertek a megoldasi modszerevel, mivel a gyerek 8 honapos, a szuloknek van mit kibeszelni... ahogy azt kesobb ki is fejtette.
nem adtam se idezojeles sem idezojelen kivuli tanacsot!
nem baj, szovegertes elegtelen!:-)
azt hiszem itt inkabb Neked volt szukseged ertelmezesbeni segitsegre...;-) szivesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!