Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Menekül a férjem itthonról....

Menekül a férjem itthonról. Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
Terveztük a babát aki 8 hónapja meg is született.Férjem már akkor is hónapokat volt külföldön.Most december óta itthon van.Nagyon örűltem neki végre nem leszek egyedűl és lesz segítségem is.Ám nem így történik.Hajnalban bemegy a cégéhez és csak akkor jön haza mire a fiunk alszik.Megkértem,hogy míg dokihoz megyek ne kelljen oda vinnem a gyereket vigyázzon rá pár órát.Nem vállalta hivatkozott arra sok a meló inkább lehívta anyósomat.Hétvégén pedig mindig kitalál valamit,hogy hova kell menni.Még bevásárlást is inkább egyedűl tudja le.Persze a külvilág felé eljátsza hogy milyen jó apa és mennyire szeret minket.Sokszor próbáltam beszélni vele,de vagy veszekedésbe torkollot vagy arra sem volt ideje.És különben is hagyam őt van elég baja a munkahelyen ne idegesítsem még én is.A pénz valóban jól jön,de a fele is elég lenne bőven csak legyen velünk egy kicsit.Teljesen magam alatt vagyok.Lassan oda jutok,hogy abszolúlt nem lesz rá se nekem sem a gyereknek szüksége csak a pénzére.(ez szörnyen hangzik de ez az igazság.)Nagyot csalódtam benne.Meg persze van egy kis irigységem is,hogy ő eljár sörözni én meg nemhogy fodrászhoz még az orvoshoz sem jutok el.Olyan mintha egyedüláló anya lennék.Úgy érzem magamnak szűltem a gyereket.Amit sose fogok megbánni mert sosem éreztem még ilyen fokú szeretetet.Mind ezek ellenére is szeretem.De ha ez így folytatódik belerokkanok.Nem tudnám elhagyni.Meg félek,hogy mivel nekem semmim sincs még jól fizető állásom sem nem nekem ítélnék a gyereket.Próbálok beletörődni és csak a fiamnak élni de ahogy a gyereknek apára úgy nekem társra van szükségem.
2013. febr. 4. 21:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha nekem 10 19 es válaszolónak szólt az utolsó, akkor légysz írd meg azt is melyik válasszal kellene összevetnem az enyémet. Amúgy 100 % ig saját tapasztalatból írom.
2013. febr. 5. 13:15
 22/25 A kérdező kommentje:
Kedves lányok!Köszönöm,hogy próbáltok segíteni.De ezeket a köröket már lefutottam.Eredménytelenűl.Évfordulónkor beigért egy vacsit anyós vállalta a babát akár úgy is hogy a szállodába aludjunk.Frizura,smink,sexi ruha.Apa meg sehol majd egy telefon,hogy céges "sörözés" lesz ma és kötelező menni,mert ő is főnök.Anyós is látja a problémát.Próbálta megmosni a fejét de szegényt úgy leteremtette,hogy én szégyeltem.Az a baj ha hazajön se hagyja a munkahelyen a melót.És többször kell figyelmeztetnem,hogy én nem az alkalmazottja vagyok.Ne bánjon úgy vele.Elmondása szerint szeret,imád minket és nem akar minket elveszíteni,abba beleőrülne és innentől nem értem,hogy akkor miért ilyen.Én pedíg mindig nyájas vagyok vele,sokszor el is gondolkodom rajta,hogy tudok a figyelméért így megalázkodni.
2013. febr. 5. 15:56
 23/25 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Pont ez az, ne legyél vele nyájas! Főleg ne úgy, hogy közben szíved szerint legszívesebben összeszidnád!

Mindig mondd ki és mondd el neki amit gondolsz! Nyugodtan "vágd be a durcit", ha úgy érzed!

Nekem egyébként itt telt volna be a pohár, amit írtál, hogy az évfordulós vacsi le volt fixálva, és egy telefonhívással lemondja. Na én ezek után vagy rákérdeztem volna hogy na mikor pótoljuk be, vagy pár napig nem szólok a férjemhez, nem kedveskedek neki stb. Kapjon már észhez, te tényleg nem az alkalmazottja vagy és nem vehet titeket semmibe. Ezt kell vele megértetni.

És ha otthon erőltetetten kedves vagy vele az azért rossz, mert akkor azt fogja hinni minden rendben van, pedig nincs.

ANyóst nem feltétlenül kell bevonni ebbe.

2013. febr. 5. 17:29
 24/25 Babeli Zurzavar ***** válasza:

Kedves utolso!

ki kritizalt kit? eddig Te engem...

annyit mondtam, hogy elso korben jot nevettem a 10.valaszolo valaszanak elso felen, masodsorban egyet ertek a megoldasi modszerevel, mivel a gyerek 8 honapos, a szuloknek van mit kibeszelni... ahogy azt kesobb ki is fejtette.

nem adtam se idezojeles sem idezojelen kivuli tanacsot!

nem baj, szovegertes elegtelen!:-)

azt hiszem itt inkabb Neked volt szukseged ertelmezesbeni segitsegre...;-) szivesen

2013. febr. 5. 17:46
 25/25 Babeli Zurzavar ***** válasza:
Bocsanat, az elozo valaszom 20-asnak szolt!
2013. febr. 5. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!