Menekül a férjem itthonról. Mit tehetnék még?
Cseréljünk férjet 1 hétre!
Az enyém tök ellentetje, de csóró.
Benne vagy?
Amúgy részvétem.
Igen, lehet benne valami, hogy mivel a férjed apa nélkül nőtt fel, nincs a fejében egy családkép és nem tudja, hogy mit hogyan kellene csinálni. Nagyon nehéz lesz belevonni a teendőkbe, mert ez vagy szívből jön, vagy sehogy...
Próbáljatok meg közös programokat szervezni (picit esetleg rábízni a nagyszülőkre), vagy akár hétvégi wellness hármasban, csodákra képes:)
A kettőtök kapcsolata milyen? azért is le lehetne hívni anyósod , h ti elmenjetek vhova 2 órára. egy 8 hós baba már elég nagy.
az én férjem foglalkozik velünk, de pl soha nem etetett és soha nem pelenkázott. úgy van vele h ez az én dolgom, és egyébként szerintem is. ja és én is fürdettem 2 éves korukig. ezeken szerintem ne akadj fenn. a dolgok vidám oldalába kellene "befogni" amikor jókedvű a kicsi.
És milyen a hangulat otthon? ha arra ér haza, h rossz a kedved, és egyből panaszkodsz rá meg adod a kezébe a gyereket h etesse, már ne haragudj, de ez nem jó ötlet.
legyél csinos, főzz finomat, és a gyerek is legyen rendbe. én is ezt csinálom, 16 hónap van a 2 gyerekem között.
Az én férjemmel is nagyon nehéz, de úgy voltam vele h megszoksz vagy megszöksz, hát én a megszokást választottam, és mára elég jól belejöttem,hogyan tudom jól kezelni a helyzeteket.
10. valaszolo! reg rohogtem olyan jot mint valaszod 1. felen!!!!!:-):-):-):-)
egyebkent nem ismetelnem amit O mondott megoldasnak de tokeletesen igaza van!
ja es nem elsokorbeni lepasszolasrol van szo!a gyerek 8 honapos! a szulok 8 honapja szulok... azt hiszem boven van mit atbeszelni!
Húúúú, na ezt a kérdést kellene elolvasniuk a 19 évesen, 3 hónapos kapcsolatba, 20 éves pasinak gyereket szülő csajoknak!:)
Kérdező! A férjedet milyen lakásba várod haza? Van hová HAZA mennie? Vagy a lakás tele van játékokkal hajigálva, rumli van, kakaszag, pelenkaszag? az írásodból kiderül, h a férjed utál otthon lenni, valami miatt már nem érzi otthon magát. Én első körben ezen gondolkodnék el.
Jaj már!
Mért a kérdezőben keresitek a hibát a férje viselkedéséért? Mi az hogy várja jó formában, csinosan haza az urát??? Senki nem lehet mindig jó formában,ezt az apának is el kell tudni fogadni.
MÉg csak 8 hónapos a baba, persze hogy néha pelenkaszag van és a játékok szét vannak hajigálva a lakásban! Könyörgöm, babájuk van! Nehogy nekem azt mondjátok hogy ti minden nap csillogóra kitakarítva, sehol egy játék a földön, ünnepi díszben és legszebb ruhátokban fodrászi hajkoronával várjátok a férjeteket isteni vacsorával esténként, miközben a baba csak mosolyog, nem sír, hogy a férj végre otthon érezhesse magát és ezért legyen kedve a gyerekkel foglalkozni!
Az élet nem ilyen. A babával járnak kellemetlenebb dolgok is, igen (néha lepisil, na bumm, mással is megesett már), nem tudunk mindig jó formában lenni, de ettől még a kérdező férjének nem így kéne viselkednie.
A probléma az, hogy őt konkrétan nem érdekli a gyereke, csak nyűg neki etetni, pelenkáznia legkisebb nehézség láttán kibújik a feladat alól stb. Szerintem egyébként a pelenkázás nem csak a nő dolga, lehet azt is megosztva csinálni, de ok, mondjuk hogy ő ezekben nem akarja kivenni a részét, de annyi mindenesetre elvárható MINDEN apától, hogy játsszon a gyerekkel, foglalkozzon vele. Ez alól nincs kibúvó.
Kérdező én a helyedben beszélnék a férjeddel és kifaggatnám hogy mi a baja pontosan, mért nincs otthon többet, nem kell több pénz, ha ennyire nem vagytok fontosak neki akkor akár haza se jöjjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!