Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemtudok segiteni?

Nemtudok segiteni?

Figyelt kérdés
Megszületett sogórnőmék babája.... aranyos kisbaba CSAK ordit non stop...! nekem van egy 19 hónapos lányom és kicsit tőlünk kedvet kapva vágtak bele a babázásba. Nekünk a kicsink egy tüneményeske volt...! Szinte sosem sirt (illetve gyorsan kitaláltam mi a hiba) Nos, elnézve mit művelnek a gyerekkel enyhén szólva kiboritó... Néha már tanácsolván és nem mondván megjegyzek FINOMAN ezt azt de ugy látom nem alkalmazza...! A baba, nem nagyon hízik... bár anyuka non stop (nem viccelek) eteti... van hogy 2 óra hosszán keresztül van a gyerek a cicin mondván eszik... Pedig dehogy... alszik a szentem a cicin anya meg ugy gondolja ez jó....! Párommalé csak állunk ott és nem értjük miért nem fogadják meg a JÓ tanácsot. Pl. nem teszi soha hasra... pedig a hasfájóságra pici gyógyír lenne... Már már ott tartok néha hogy felállok és megmondom mit hogy kellene csinálnia de az nagyon nagy családi botrányt inditana el... igy csak nézem hogy viszik jövő héten is orvoshoz mert a babaának 3 szor vissza jött egy egy pici tejcsi.... Hm... nehéz ez..! Segitenék én de hogy???
2013. febr. 4. 19:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, a te kommentedet is törölték.
2013. febr. 11. 13:37
 32/36 A kérdező kommentje:
Juuujh tényleg :D....... ugyan hagyjad már....!
2013. febr. 11. 13:38
 33/36 anonim ***** válasza:
53%

Én most járok erre először, de szerintem voltak segítő válaszok. Te viszont mindenkit utálsz kérdező.

Szent ég, milyen beképzelt vagy, borzasztó.

2013. febr. 11. 13:39
 34/36 anonim ***** válasza:
53%
Én nem döntöttem el, hogy a kérdező rossz. De ő legalább azt hiszi, hogy a világ legokosabbja, és rajta kívül mindenki sz.ar. Amúgy már szerintem élvezkedik a kommenteken, tök vicces beszólásai vannak. Amúgy most már én is élvezem. Szeretem az okostojásokat heccelni. :)
2013. febr. 11. 13:42
 35/36 anonim ***** válasza:
71%
Én nem akarlak bántani kedves kérdező de szerintem Te egy kicsit felülről nézed a környezetedet. Lássuk csak: "kicsit tőlünk kedvet kapva vágtak bele a babázásba"- ezt úgy írod mintha Ti lennétek a minta, mert amúgy egy egészséges felnőtt pár nem akarna gyereket csak ha van egy szuper sógornő akinek szuper tüneményes gyereke van. De nem is ez a legdurvább abban amit írtál, hanem az hogy egyszerűen azt hiszed hogy Te aztán nagyon értesz a babákhoz mert van egy 19 hónapos lányod aki azért nem sírt sosem mert Te annyira szuperanyu vagy hogy mindig kitaláltad mi a hiba. Hát éppen itt a hiba. A Te gyereked egy könnyen kezelhető problémamentes baba volt. El sem tudod képzelni hogy vannak másmilyen babák is. Képzeld, vannak olyan babák akikkel hiába csinálsz bármit nagyon sokat sírnak. És nem azért mert az anyukájuk nem találja ki mi a hiba. Ha annyira értenél a babákhoz akkor ezt tudnod kellene. De ha majd lesz a kislányodnak testvére majd rádöbbensz hogy mennyire különbözőek a babák. Persze lehet hogy az is egy tüneményeske lesz, de biztos hogy nem mindent ugyanúgy fogsz vele csinálni mint a lányoddal mert minden babának egyéni igényei vannak.
2013. febr. 11. 14:19
 36/36 A kérdező kommentje:
bla bla......! Erről beszélek, nem bírtok le állni :D
2013. febr. 11. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!