Nemtudok segiteni?
Hát jól van, de ha nem kérdez,akkor igazából nem kell neki a másik véleménye. Majd kér segítséget, ha kimerül.
No meg első babájuk, majd ők megoldják!
Közösen akarták, közösen viselik a terheket is, és hidd el, meg fogják oldani a családi problémáikat a te és a férjed segítsége nélkül is!
Ne aggódjál már ennyire.
Lehet hogy te látsz problémát, de ők nem.
Mellesleg az én babám is utált hason feküdni. Nem tudom mért, és nem is tettem hasra.
Ha önérzetes, akkor az, és majd felfedezi maga a babákkal járó dolgokat.
Én pl mindig itt teszem fel az épp aktuális kérdéseimet, és mindig megkapom a választ igen széles körben, illetve kapok jó cikkeket is.
A cicis dolgot meg meg fogja unni, mert tönkremegy a bimbója, de lehet hogy használ rá krémet, és neki így a legjobb, ezzel tudja a babát megnyugtatni.
De ha nem bírod nézni az egészet, akkor megmondhatod neki a véleményedet, de tutira veheted, hogy meg fog utálni!!!
Vegyél egy nagy levegőt, és hagyd az egészet, nem tudsz segíteni, és nem is kérik a segítségedet.
Mondom, előbb utóbb lehet , hogy hozzád fog fordulni, de te ezt mindenképpen várd meg!
Először is, nem értem, miért támadtak így Rád páran. Olvastam már pár erőszakos, kioktató nő írásait itt, de Te pont nem ilyennek tűnsz nekem.
Másodszor, szerintem hagyd rá, csinálja, ahogy akarja. Majd a saját kárán megtanulja, mit csinált rosszul.
Hééééééééé!!
én komolyan gondoltam a férjcserét, erre ti meg kitöröltetitek a válaszom????
Szívesen kölcsönadom!
Odaadó apa, kipróbálhatod milyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!