Nemtudok segiteni?
Az én fiam is cicifüggő volt! A te lányod nyilván nem volt az......
Szerintem hagyd, rá fog jönni hogy a legjobb Nekik! és az nem biztos hogy Nekik úgy lenne a legjobb ahogy te csináltad!
Az én fiam is utált hason lenni, napi 2 perctől nem lehetett tovább mert üvöltött torka szakadtából, mégis egészségesen fejlődött, sőt képzeld már 4 hósan fordult hasról hátra! Ha nem kérik a tanácsot nem kell okoskodni, biztos rá fog jönni hogy a legjobb a babájának! Nem is értem hogy adhatnál tanácsot hiszen az anyja ismeri a legjobban a saját gyerekét! Te meg itt olyan lenézően beszélsz sógornődről....
Én nem támadtalak le, sőt szerintem próbáltam tanácsot is adni, de valamiért minden választ elég durván reagálsz le.
Amúgy ha visszaolvasod, akkor azt ajánlottam, hogy csak finoman célozgass, de ha nem muszáj, akkor inkább hagyd őket.
Biztos, hogy rövid időn belül az ő gondjuk is meg fog szűnni, ha majd szépen növekszik a baba, és már nem lesz ilyen sírós-cicifüggő.
Ez egy nehéz időszak, és jó, ha van az embernek ilyenkor barátja, akihez kérdéseivel fordulhat. Így biztos meg fognak kérdezni téged is, ha szükségük lesz rá.
25-ös vagyok: amire hivatkoztál, azt nem én írtam, mégis letámadsz. Ha nem vennéd észre (ha a százalékokból nem derülne ki) nem ugyanaz az anyuka vagyok, mint aki azt írtam, amit idéztél.
Látod, látod okkal-ok nélkül támadsz másokat, és közben ránk kened, hogy mi aztán biztos hülyénk vagyunk.
Hát, fejétől bűzlik a hal.
Pedig nekem nem állt szándékomban egyszer sem bántani téged. De most már mindenkire harapsz. Ezek után segítsen neked a hétfejű sárkány.
:(
Nem értem miért töröltetted, de leírom akkor mégegyszer!
Szóval, süt a kérdésedből hogy Te igenis lenézed a sógornődet, ha így adod elő neki a kéretlen tanácsaidat, nem csoda hogy nem kíváncsi rá.
A másik, köszönöm szépen nekem rendben van a családi életem, a gond szerintem inkább nálatok lehet ezen az alapon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!