Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemtudok segiteni?

Nemtudok segiteni?

Figyelt kérdés
Megszületett sogórnőmék babája.... aranyos kisbaba CSAK ordit non stop...! nekem van egy 19 hónapos lányom és kicsit tőlünk kedvet kapva vágtak bele a babázásba. Nekünk a kicsink egy tüneményeske volt...! Szinte sosem sirt (illetve gyorsan kitaláltam mi a hiba) Nos, elnézve mit művelnek a gyerekkel enyhén szólva kiboritó... Néha már tanácsolván és nem mondván megjegyzek FINOMAN ezt azt de ugy látom nem alkalmazza...! A baba, nem nagyon hízik... bár anyuka non stop (nem viccelek) eteti... van hogy 2 óra hosszán keresztül van a gyerek a cicin mondván eszik... Pedig dehogy... alszik a szentem a cicin anya meg ugy gondolja ez jó....! Párommalé csak állunk ott és nem értjük miért nem fogadják meg a JÓ tanácsot. Pl. nem teszi soha hasra... pedig a hasfájóságra pici gyógyír lenne... Már már ott tartok néha hogy felállok és megmondom mit hogy kellene csinálnia de az nagyon nagy családi botrányt inditana el... igy csak nézem hogy viszik jövő héten is orvoshoz mert a babaának 3 szor vissza jött egy egy pici tejcsi.... Hm... nehéz ez..! Segitenék én de hogy???
2013. febr. 4. 19:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
65%
Na látod? Szted te csinálsz mindent jól, kioktatsz hogy nem vittem ki a babámat, mert te olyan tökéletes vagy. Én pedig pont a téli levegőtől féltettem és képzeld, a következő babámat sem fogom kivinni 3 hétig, akármikor is szülessen. De igaz, te vagy a mintaanyuka, nagyon sajnálom, hogy a kedves sógornőd nem hallgat rád, hiszen te mindent tudsz. "Néha már tanácsolván és nem mondván megjegyzek FINOMAN ezt azt de ugy látom nem alkalmazza..." még hogy nem szólsz csak ha kérdez:D.. "Már már ott tartok néha hogy felállok és megmondom mit hogy kellene csinálnia de az nagyon nagy családi botrányt inditana el... " kiborító vagy de komolyan. Ha nem alkalmazza amit mondasz, akkor nem... és akkor mivan??? Ne te tudd már jobban hogy mi kell a babájának, majd ő érzi hogy mit hogyan szeretne csinálni.
2013. febr. 5. 15:29
 22/36 anonim ***** válasza:
57%

Az én fiam is cicifüggő volt! A te lányod nyilván nem volt az......

Szerintem hagyd, rá fog jönni hogy a legjobb Nekik! és az nem biztos hogy Nekik úgy lenne a legjobb ahogy te csináltad!

Az én fiam is utált hason lenni, napi 2 perctől nem lehetett tovább mert üvöltött torka szakadtából, mégis egészségesen fejlődött, sőt képzeld már 4 hósan fordult hasról hátra! Ha nem kérik a tanácsot nem kell okoskodni, biztos rá fog jönni hogy a legjobb a babájának! Nem is értem hogy adhatnál tanácsot hiszen az anyja ismeri a legjobban a saját gyerekét! Te meg itt olyan lenézően beszélsz sógornődről....

2013. febr. 5. 15:31
 23/36 anonim ***** válasza:
70%
Tévedsz kedves kérdező ha azt hiszed ami a Te babádnak jó volt az lesz jó a sógornődének is. Ez az Anya feladata hogy eldöntse mert ő tudja/érzi mi kell a kisbabájának. Hidd el, nem teszel jót ha erőltetni próbálsz dolgokat. Sírós babával nagyon-nagyon nehéz, neked nincs ebben tapasztalatod (nekem van), ha segíteni akarsz inkább ne szólj egy szót sem. És még véletlenül se éreztesd az szegény Anyukával hogy azért sírós a pici mert ő szarul csinálja a dolgokat!
2013. febr. 8. 16:57
 24/36 anonim ***** válasza:
53%

Én nem támadtalak le, sőt szerintem próbáltam tanácsot is adni, de valamiért minden választ elég durván reagálsz le.

Amúgy ha visszaolvasod, akkor azt ajánlottam, hogy csak finoman célozgass, de ha nem muszáj, akkor inkább hagyd őket.

Biztos, hogy rövid időn belül az ő gondjuk is meg fog szűnni, ha majd szépen növekszik a baba, és már nem lesz ilyen sírós-cicifüggő.

Ez egy nehéz időszak, és jó, ha van az embernek ilyenkor barátja, akihez kérdéseivel fordulhat. Így biztos meg fognak kérdezni téged is, ha szükségük lesz rá.

2013. febr. 9. 14:25
 25/36 anonim ***** válasza:
61%

25-ös vagyok: amire hivatkoztál, azt nem én írtam, mégis letámadsz. Ha nem vennéd észre (ha a százalékokból nem derülne ki) nem ugyanaz az anyuka vagyok, mint aki azt írtam, amit idéztél.

Látod, látod okkal-ok nélkül támadsz másokat, és közben ránk kened, hogy mi aztán biztos hülyénk vagyunk.

Hát, fejétől bűzlik a hal.

Pedig nekem nem állt szándékomban egyszer sem bántani téged. De most már mindenkire harapsz. Ezek után segítsen neked a hétfejű sárkány.

:(

2013. febr. 9. 16:12
 26/36 anonim ***** válasza:
50%

Nem értem miért töröltetted, de leírom akkor mégegyszer!

Szóval, süt a kérdésedből hogy Te igenis lenézed a sógornődet, ha így adod elő neki a kéretlen tanácsaidat, nem csoda hogy nem kíváncsi rá.

A másik, köszönöm szépen nekem rendben van a családi életem, a gond szerintem inkább nálatok lehet ezen az alapon! :)

2013. febr. 9. 17:08
 27/36 A kérdező kommentje:
:) nem én töröltetek semmit... de hajrá jöhetnek még a támadó kommentjeitek. Ehhez értetek csak.
2013. febr. 10. 23:25
 28/36 anonim ***** válasza:
59%
Miért teszel fel kérdést, ha utána nem fogadod el hogy vki nem ért veled egyett?
2013. febr. 11. 10:00
 29/36 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező! Szerintem hagyd rájuk. Eldöntötték, hogy rossz vagy, mondhatsz bármit, úgysem győződ meg Őket.
2013. febr. 11. 10:02
 30/36 A kérdező kommentje:
Látom, utolsó látom :D De látod hogy nem hagyják szó nélkül? Csak írják írják és nem foglalkoznak vele hogy törlik a moderátorok a kommentjeiket :D Kész komolyan mondom :D
2013. febr. 11. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!